У Володимирі-Волинському можуть змінити директорів шкіл

10 Жовтня 2018, 16:09
У волинському місті можуть змінитися директори шкіл 1108
У волинському місті можуть змінитися директори шкіл

У міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка є ряд претензій до роботи директорів деяких міських навчальних закладів. Якщо підхід до роботи в них не зміниться, оголосять конкурс, аби знайти нових керівників шкіл.

Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради та на брифінгу з представниками місцевих ЗМІ.

«Так, в мене є претензії до директорів гімназії, другої і третьої шкіл. Навчання кожної дитини нам обходиться в певну суму з міського бюджету. У наших школах навчається багато дітей з навколишніх  ОТГ. Це вартує біля 2 мільйонів гривень. Якби громади нам їх відшкодували – був би менший дефіцит освітньої субвенції, або ресурс для поліпшення матеріально-технічної бази шкіл. Окрім того, у нас є проблема з гімназією. Школа хороша, там працюють висококваліфіковані спеціалісти, але помістити туди всіх бажаючих там навчатись неможливо фізично, її потужності надто малі. Не можна штучно цього робити, адже це діти, їхня безпека, комфорт, а наша  – відповідальність. Я кажу про це давно, але дирекція натомість в цьому році знову збільшила загальну чисельність учнів», - зазначив на брифінгу міський голова Петро Саганюк.

Нагадаємоу Володимирі-Волинському є певні проблеми з надходженням медичної та освітньої субвенції. Проте, мер міста запевнив, що жодних скорочень працівників не буде.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024