Безробітним шачанкам розповіли про жіноче лідерство та гендерну рівність на ринку праці

12 Жовтня 2018, 14:35
1084

У Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся тренінг-семінар на тему «Жіноче лідерство та гендерна рівність», в якому взяли участь представники ТзОВ «Вектор успіху» та 15 безробітних жінок , які перебувають наобліку в центрі зайнятості за пошуком роботи.

Про це йденться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

На тренінгу учасницям розповіли про законодавчу рівність чоловіків та жінок та обговорили стереотипи стосовно «чоловічих» та «жіночих» ролей у суспільстві.

Окрім того, надали практичні поради щодо розподілу ролей жінки з метою рівної участі чоловіків та жінок у всіх сферах життя.

Порушувались питання щодо розв’язання проблем гендерної рівності у суспільстві. Також в результаті семінару акцентували увагу на вироблення власної точки зору на розподіл гендерних ролей у суспільстві та шляхи досягнення гендерної рівності .

Семінар сприяв формуванню активної життєвої позиції у жінок, підвищення рівня власної самооцінки, усвідомлення того, що кожна людина має право на всебічну самореалізацію, втілення вроджених талантів через різноманітні життєві прояви, незалежно від її біологічних особливостей та посиленню мотивації їх до пошуку роботи.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024