Де купити торфобрикет у Луцьку або замовити дрова з доставкою

11 Жовтня 2018, 18:54
4704 Джерело: https://drova-plus.io.ua

Сучасні реалії в опалювальному сегменті, м’яко кажучи, непрості для споживача. В країні постійно зростають ціни на газ та електроенергію – не встигаєш призвичаїтися до одних цифр у квитанції за комунальні послуги, як з’являються нові, дедалі більші. Опалити хату газом в холодну пору року стає все нереальніше. Що ж робити? Вихід є! І це перехід на опалення дровами, торфобрикетом.

Купити дрова, ціна яких сьогодні – у доступних межах, цілком реально у Волинській області та в Луцьку зокрема. Дрова колоті, для котла або печі пропонують різні постачальники. Вибрати пропозицію, яка ідеально підійде у співвідношенні вартості та якості, нескладно. Компанія «Drova-plus» – до ваших послуг!

Чому так важливо дрова купити своєчасно?

По-перше, мудре прислів’я «готуй сани влітку…» у цьому сегменті ринку спрацьовує на 100 відсотків: що ближче зима, то більше доведеться заплатити. Купити дрова навесні чи влітку – значить неабияк зекономити.

По-друге, ціна на дрова, торфобрикет Луцьк зростає із сезону в сезон. Закупити завчасно хоча б якусь кількість – розумне рішення.

Та навіть не зважаючи на це, купити дрова в Луцьку, як і паливні брикети, вигідніше, ніж тратитися на газове опалення.

Як би це дивно не звучало, ви самі можете вирішити, скільки заплатите за тепло взимку. Яким чином? Вибравши той чи інший спосіб опалення.

Де купити торфобрикет в Луцьку або замовити дрова з доставкою краще?

Якщо вам потрібні дрова рубані, метровий кругляк або торфобрикети, звертайтеся у «Drova-plus». У нас – лише якісно заготовлені матеріали. Доставку здійснюємо по Луцьку та Волинській області. Ціна дров – одна з найкращих у регіоні.

Купити машину дров, торф’яних брикетів (виробництва Маневицького торфобрикетного заводу) можете у будь-який час, зателефонувавши до менеджерів компанії за контактними номерами.

Нові тарифи на газ та електроенергію змушують шукати нові більш доступні шляхи. Купити дрова/торфобрикет – одне з найкращих рішень. Замовляйте тверде паливо з доставкою у «Drova-plus» – залишитеся задоволені вибором постачальника по максимуму!

Тел:0501094084

Тел:0981094084

drova-plus.io.ua

[email protected]



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024