У Луцьку стартує унікальне реаліті-шоу для дівчат

15 Травня 2018, 15:40
4370

У Луцьку відбудеться унікальний реаліті-проект, у якому дівчатам допоможуть покращити якість життя за 30 днів.

Розкажіть, будь ласка, у чому полягає суть та місія проекту і хто є автором ідеї?

Засновники проекту 2 ключових експертки Луцька – бізнес-тренер, коуч Людмила Пенцак, та керівниця міжнародного мовного центру «Мандарин» Юлія Яковлюк. Вони відомі як у Луцьку, так і в інших містах України та за кордоном. Третій експерт – це «Експерт Х». Щотижня експертом Х виступатиме новий фахівець, котрий є спеціалістом у певній сфері.

Наш проект спрямований на покращення якості життя та рівня особистісного розвитку молодих людей, зокрема дівчат, за 30 днів. Кожен учасник отримає кардинальні зміни в кар’єрі, зовнішності, фінансах та комунікації.

Юлія Яковлюк: «Під час роботи з бізнес-тренером та коучем Людмилою Пенцак я побачила, як чудово працює наша синергія – виникають нові ідеї, які тут же знаходять своє втілення, відбуваються неймовірні позитивні зміни в роботі, оточенні та рівні життя. Як викладачі та наставники ми уже допомогли сотням людей досягнути певних позитивних результатів, тож тепер вирішили систематизувати наші знання та експертність».

1
Юлія Яковлюк
Юлія Яковлюк

Людмила Пенцак: «Луцьк має чудових людей. Наша місія – знайти талановитих і здібних дівчат, і допомогти їм розкрити свій потенціал. Ми віримо, що через зміну способу мислення, оточення, втілення мрій в життя, інтелектуальний розвиток кожна людина може стати щасливою та наповненою».

1
Людмила Пенцак
Людмила Пенцак

 

Як буде проходити сам Проект?

Проект триватиме місяць (з 18 червня по 18 липня). Цього часу достатньо, щоб пропрацювати всі ключові сфери життя, отримати певні навички та закріпити вивчений матеріал. У проекті братимуть участь 7 дівчат. Перших два тижні ніхто не вибуватиме з проекту, надалі, щотижня двоє учасниць, котрі найгірше впораються із завданням, за рішенням експертів, вибуватимуть з проекту. У фіналі візьмуть участь троє учасниць, а переможниця отримає вартісний приз. Щотижня всі учасниці будуть отримувати цікаві уроки, тренінги та завдання і сумлінно виконуватимуть їх, а глядачі зможуть спостерігати за перебігом проекту на наших інформаційних ресурсах та на телебаченні.

1
Проект триватиме місяць (з 18 червня по 18 липня)
Проект триватиме місяць (з 18 червня по 18 липня)

 

Хто може взяти участь у цьому проекті?

Наші учасниці це молоді дівчата віком 23-32 років, котрі прагнуть змін в особистому житті, у роботі, у фінансах та монетизації, у зовнішності, інтелектуальному розвитку. Проект розпочнеться із вечірки-знайомства (котра, до слова, відбудеться 23 травня о 19.00 у #BAR, що на вул. Винниченка) та відбіркового туру. Кожен охочий може заповнити анкету та спробувати свої сили!

1
Юлія Яковлюк, Людмила Пенцак
Юлія Яковлюк, Людмила Пенцак

 

Чому проект називається «Пігмаліон 3D»?

Назву проекту ми почерпнули із п’єси Бернарда Шоу «Пігмаліон». П'єса розповідає про лондонського професора фонетики, який уклав парі зі своїм приятелем, що за шість місяців навчить квіткарку вимові, заведеній у вищому світі, і на світському прийомі завдяки мові та манерам дівчини зуміє представити її як герцогиню. Це також алюзія на античний міф про скульптора Пігмаліона, котрий створив настільки досконалу статую дівчини, що богиня Афродіта погодилася, на прохання Пігмаліона, закоханого у створений ним образ, оживити статую. У нашому проекті, з-поміж інших умінь,  ми навчатимемо дівчат спілкуванню, манерам та англійської. 3D – це своєрідна тривимірність – адже щотижня з учасницями працюватиме троє ключових експертів.

Ще до початку офіційного старту Проекту до нього доєдналося чимало партнерів, тож ми створили цікаву партнерську-пропозицію для тих, хто бажає долучитися до нашої ініціативи.

Запрошуємо ознайомитися з Проектом

Та відвідати Вечірку.

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024