У Луцьку відкрили магазин заморожених і сушених продуктів волинського виробництва

24 Травня 2018, 15:05
Співласник магазину HoReCa Володимир Халик 22958
Співласник магазину HoReCa Володимир Халик

Магазин HoReCa відчинив двері для відвідувачів 23 травня за адресою проспект Грушевського, 14.

Тут представлений величезний асортимент заморожених овочів, фруктів, ягід, грибів.

3
HoReCa на проспекті Грушевського, 14
HoReCa на проспекті Грушевського, 14

 

Усе це – результат роботи 350 заготівельних пунктів на теренах Волинської області. Заморозка відбувається на власних холодильних потужностях (на 200 тонн). Також є обладнання для шокової заморозки на 20 тон. Ця технологія дозволяє максимально зберегти поживну цінність продуктів.

«Ми довго займалися гуртовою  торгівлею  «заморозки», але задумалися чому б не піти у роздріб, щоби пересічна людина могла собі круглий рік придбати заморожені продукти об’ємом від кілограма за доступною ціною», – розпочинає знайомство співвласник магазину Володимир Халик, якого уже добре знають місцеві ресторатори, адже саме ця фірма постачає у топові ресторани Луцька і околиць продукти для вже популярних нині ягідних чаїв і смузі.

1
Ягідні і овочеві суміші
Ягідні і овочеві суміші

Чимало позицій в асортименті магазину – дари лісу, на кожну з яких є сертифікат якості. На прилавки такі продукти йдуть лише після перевірки фахівцями «Волиньстандартметрології»  на вміст токсичних речовин, пестицидів тощо.

3
Добірні білі гриби
Добірні білі гриби

 

2
Лісові ягоди
Лісові ягоди

 

«Іноді люди думають, що у нас імпортна польська чорниця. Але на Волині це робити економічно недоцільно, адже наша область одна з найбагатших в Україні по урожаю чорниці. Відповідно,  чорниці, ожина, малина, журавлина тільки з наших лісів», – розповідає Володимир.

Інша частина продукції – з садів і городів волинян. Лише деякі найменування – імпорт. Наприклад, заморожена картопля-фрі, яка є дуже затребуваною на кухні закладів харчування, але в Україні цього сорту ще не навчилися вирощувати.

2
Заморожена брюсельска капуста
Заморожена брюсельска капуста

1
Заморожені помідори
Заморожені помідори

1
Заморожені овочі стають все популярніші
Заморожені овочі стають все популярніші

 

«У нас заморожені овочі не є дорожчими за свіжі зимові. Якщо взимку болгарський перець коштує 150 гривень за кілограм, то наш заморожений – 40 гривень. Це ж З00% різниці!  Поки що попит на заморожену продукцію важко вивчити, бо аналогічних магазинів практично нема. Ми знайшли один у Львові, але з набагато меншим асортиментом», – розповідає про особливості свого бізнесу власник.

2
Володимир Халик працює в рітейлі уже 10 років
Володимир Халик працює в рітейлі уже 10 років

 

Окремої уваги заслуговує лінійка «сушенини». Наприклад, крім різних видів грибів і ягід можете придбати сушені слайси цукіні, баклажанів та інших овочів, які дозволять урізноманітнити домашню кухню без надмірних зусиль.

3
Сушені овочі
Сушені овочі

2
Сушені ягоди
Сушені ягоди

 

Та справжньою гордістю магазину живильний напій «Атоніс» власного виробництва, рецептуру якого розробив один із партнерів Володимира.

3
Живильний напій має стати хітом продаж
Живильний напій має стати хітом продаж

 

«Сировину для «Атонісу» виготовляємо з ягід методом сублімації. Це низькотемпературне виморожування ягід, урезультаті якого сировина перетворюється на порошок. Завдяки цьому ягоди зберігають більше вітамінів і поживних речовин, ніж при процесі традиційного сушіння.  Чайної ложки такої суміші  максимум двох, вистачає на чашку кип’ятку. Напій схожий на фруктовий чай, але менш прозорий, бо ягоди починають розкриватися», – натхненно веде Володимир Халик.

Доповненням до асортименту власного виробництва стала продукція заводу-партнера з Рівного «Агропереробка», на який волиняни уже не один сезон постачають сировину. Це різноманітні джеми, соки, сиропи-топінги. Також у HoReСa сподобається «затаритися» шанувальникам пасти.

1
Натуральні соки
Натуральні соки

 

«У нас також є інтернет-магазин, але поки що відмовилися від його активного просування, бо кур’єрська доставка заморожених продуктів в Україні практично неможлива, тому запрошуємо до HoReCa на Грушевського», – резюмував бізнесмен.

3
Широкий асортимент лісових грибів
Широкий асортимент лісових грибів

1
Завійте у Хореку!
Завійте у Хореку!

1

1

2

1

2

2

2

2

1

1

Наталка ПАХАЙЧУК

Коментарі
24 Травня 2018, 23:50
Вiтаємо з відкриттям! Процвітання та розширення горизонтів))
25 Травня 2018, 00:57
Була гарно здивована асортиментом продукції . Ціни помірні. <br/>Дуже приємно, що в Луцьку відкрили такий магазин.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024