Нові імена, незвична локація і шоу від Tesla: у Луцьку відбувся Lutsk Fashion Weekend. ФОТО

01 Жовтня 2019, 10:48
Lutsk Fashion Weekend 11352
Lutsk Fashion Weekend

Наймодніша подія осені – одинадцятий Lutsk Fashion Weekend – відбулася у Луцьку на новій незвичній локації.

Модниць і модників цього разу, 28 вересня, запросили в головний офіс компанії WEST AUTO HUB, що розташований у Струмівці.

Якісне освітлення, багато простору і цікавинки від організаторів нікого не залишили байдужими. Як зазначила у коментарі Бізнес.Район організаторка події, власниця модельного агентства Grace Model House Анна Тріль, цю локацію для проведення фешн-події обрали невипадково. Організаторам сподобалось сучасне і стильне приміщення, яке повністю відповідає критеріям події – експериментувати і дивувати гостей.



Розпочався Lutsk Fashion Weekend із показу від бренду  KAROL’ by Kateryna Karol зі Львова. Після цього ведучі дійства – Анна Тріль і Павло Луцака висловили подяку всім спонсорам, які долучилися до проведення феєричного дійства:  компанії WEST AUTO HUB, бренду ігристих вин Novellina, який пригощав гостей вечірки, виробнику води Kangen, чий продукт презентували на модному вечорі, а також інформаційним спонсорам.








Анна Тріль і Павло Луцака
Анна Тріль і Павло Луцака

Родзинкою модного вечора та неабияким сюрпризом для поціновувачів моди стала презентація електричного кросовера Tesla Model X. Авто під музику почергово вмикало різні фари, піднімало і опускало дверцята.  До слова, власники цього авто – Вячеслав і Оксана Короткі. «Теслу» їм знайшла і доставила компанія WEST AUTO HUB, яка пропонує широкий спектр автомобільних послуг – від пошуку авто, до розмитнення і сертифікації.

Після презентації електричного автомобіля глядачам показали вельветову колекцію дизайнерки Ольги Зюкіної. Власний бренд OL ZIUKINA вона заснувала у 2018 році.




 

Опісля відбувся «Показ однієї сукні» від п’ятьох дизайнерок: Наталії Мосійчук, Shulyk design, Олесі Берестюк, бренду VIVA (дизайнерка Ірина Никитюк) та Наталії Хомік. Олеся Берестюк сама вийшла у якості моделі і показала гостям фешн-вікенду сліпучо-білий образ. За її словами, сучасну жінку вона бачить у мінімалістичному та елегантному одязі.

1


Також на подіум вийшли моделі в одязі від стильного молодіжного бренду PAPAYA. Як зазначили ведучі, в цій колекції кожен знайде щось для себе. До того ж, ціни одягу і взуття не «кусаються». Пріоритет цієї осінньої колекції – зручність і простота.






Наступним на подіумі традиційно презентували проєкт «Краса без меж». Він спрямований довести, що жіноча краса в наші дні – це не лише молодість, параметри «90-60-90» та високий зріст. Сьогодні еталоном є успішна самодостатня жінка, яка стає прикладом та спонукає до пошуку нових можливостей. Про це говорив на заході ведучий Павло Луцака.

Моделей одягнули в колекції «Весняна рапсодія», «Петриківські тіні» та kArtilen дизайнери Технічного коледжу Луцького національного технічного університету та самі студенти.










Зауважимо, що цього разу спробували себе в ролі моделей і працівниці компанії WEST AUTO HUB – керівниця відділу маркетингу Іванна Костюк та керівниця відділу сертифікації Катерина Осмолович. Дівчатам сподобалося дефілювати в гарному одязі. Іванна поділилася емоціями з Бізнес.Район:

«Мені дуже сподобалось. Дуже переживала перед тим, як виходити, бо я взагалі не модель. У нашому проекті всі були різної комплектації, різних професій. Це просто люди, яким дали можливість вийти на подіум. Після виходу зі сцени в мене трусилися руки, але від радості, і хотілося вийти ще. Те саме і з іншими дівчатами – вони  були в захваті. Ми дуже дякуємо Анні Тріль за те, що вона дала нам і компанії, в якій я працюю, можливість взяти участь у такому дійстві і в показі. Дякуємо Grace Model House за те, що навчили нас гарно і правильно ходити».

Більше про враження моделей, відвідучачів та організаторів одинадцятого Lutsk Fashion Weekend можна побачити у відеоблозі компанії WEST AUTO HUB:

Після учасниць проєкту «Краса без меж» Анна Тріль оголосила наступного учасника модного вечора – бренд KRIZA. За словами Анни, цього року бренд став для неї особистим відкриттям. Ведуча обрала модний лук для Lutsk Fashion Weekend саме від KRIZA. У ньому згодом і пройшлася подіумом. 

«Цей одяг – зручний і крутий. Дизайнерський одяг від KRIZA – цікаві лімітовані луки. Вони здатні зробити з дівчини чи жінки королеву і підкреслити їх індивідуальність», – описала бренд KRIZA Анна Тріль.




Родзинкою вечора став виступ співачки з Луцька, учасниці проєкту «Голос країни» Марії Хурсенко. Під її спів на подіум вийшли моделі у білизні бренду Ajour. Далі Анна Тріль розповіла про ще одну знахідку – Надію Залєсову та її бренд ZALESOVA. Дизайнерка вже у жовтні поїде підкорювати професійний подіум Lviv Fashion Week. Завершив Lutsk Fashion Weekend показ курток від бренду PARKAS.





Організатори Lutsk Fashion Weekend кажуть, що готові і надалі дивувати своїх глядачів, експериментувати, запрошувати цікавих гостей та оригінальні бренди. А в компанії WEST AUTO HUB, яка стала генеральним партнером фешн-вечірки, говорять, що з радістю долучаться до наступного модного заходу, або інших івентів, які проходять у Луцьку.

Читайте також: Не бійтеся брати додому безпородних: у центрі Луцька відбувся фестиваль «Мокрі носики»

До слова, приміщення, де пройшов Lutsk Fashion Weekend, у жовтні почнуть здавати в оренду. Про це Бізнес.Район розповіла керівниця відділу маркетингу і регіонального розвитку WEST AUTO HUB Вікторія Доманська. Вона зазначила, що компанія WEST AUTO HUB завжди рада зустрічати нових гостей в себе на локації і долучатися до різних соціальних ініціатив.

«WEST AUTO HUB здає в оренду це приміщення. Офіційно здача почнеться на початку жовтня. Можна телефонувати до нас і замовляти. За визначену суму компанія надає посадкові місця – їх всього може бути 350. У вартість орендної плати входять питна вода, освітлення, звук, санвузол зі всіма необхідними засобами гігієни. А також незабаром у нас буде сцена, яка обертається навколо своєї осі», – розповіла Вікторія Доманська.

До того ж, на території комплексу є два заклади: один з кавою та смачними цукерками і тістечками, а в іншому можна повноцінно поснідати, пообідати чи повечеряти. Локацію можна підлаштувати під будь-які лекції, семінари, фешн-вікенди, виступи гуртів, тож WEST AUTO HUB радо зустріне всіх.










Світлана КИРИЛОВА

Фотографка: Юлія КОЦЮБА

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024