Квартирні «розбірки». Ненудна кімната для хлопчика від студії дизайну «Омлет»

18 Листопада 2020, 12:12
9906

Студія дизайну «Омлет» започаткувала блог для читачів інтернет-видання Бізнес.Район про тенденції облаштування інтер’єру.

***

Цього разу створюємо кімнату, у якій буде ненудно хлопчику.

Захоплення дитини – це головне. І класно, коли вони відображаються в кімнаті! Нам дістались автомобілі. Як думаєте, на який вік підходить ця кімната? Наш герой наступного року іде в школу. Тому ми максимально враховували його юний ігровий вік і перспективу старанного школярика.



 

Мама просила, щоб було цікаво

Максимально функціональна і незвичайна кімната завдяки продуманим рішенням зонування. Увагу викрадає підвісне ліжко з м'яким узголів'ям. До нього можна дістатись, піднявшись драбинкою. Хлопчаки дуже полюбляють вертикально переміщатись по кімнаті. 

Однак, крім ліжка варто звернути увагу на ігрову зону з диванчиком та телевізором. Тут збиратимуться друзі і місця вистачить усім. У плануванні є загальноприйняте правило щодо світла. Бажано, щоб біля робочого простору було денне світло. Найкращий варіант – коли вікно перед робочим столом. У такому разі ви маєте денне освітлення і робочу поверхню без тіні.

Отже, біля вікна – зручний стіл для навчання, що переходить у шафки для зберігання іграшок та шкільного приладдя.


 

У дизайні меблів дотриманий зручний мінімалізм. Крісло має бути ергономічним – з підтримкою попереку та механізмом індивідуальних регулювань, тому ми обираємо DXRacer. Дизайн крісла у стилі авто для перегонів. Канати, кільця, гантельки, спортивна стійка – теж обов’язкова складова кімнати для хлопчика. Монтуємо стінку Ladas Universal Black та підсвічуємо трековими світильниками.


 

Вмикаємо фари

Акцент декору – спортивний автомобіль зі «справжніми» фарами. Фари – це накладні LED-світильники, що освітлють ігрову зону і розміщені на дизайнерських шпалерах. Диванчик з колекції Patio модульної системи MODI, крісло-мішок Ferrari.

Сміливі, яскраві кольори спортивної автомобільної тематики легко поєднуються з класичною фактурою світлого дерева. У кімнаті вмонтована тепла підлога, тому в якості покриття на підлогу використовуємо Вініл Rocko.

Опускаємо стелю над ігровою зоною, фарбуємо у колір асфальту  та монтуємо LED-світильники у формі ліній, що нагадують дорожню розмітку. Справжні автомобільні знаки – старт колекції «юного шумахера», розміщуємо над столом.


 

Фінішні акценти

Поєднуємо в одній кімнаті різні фактури на стінах. Декоративна цегла, 3D-панелі, шпалери та латексну фарбу. Це зробить простір цікавішим та фактурно багатшим. І обов’язково додаємо прапор перегонів старт-фініш.

Інтер'єр виглядає гармонійно, функціонально, цікаво і, що важливо – стильно.

Якщо вас цікавить дизайн інтер’єру, телефонуйте за номером 099 07 14 978.

Читайте також: Квартирні «розбірки». Інтер’єр-гід від студії дизайну «Омлет»

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024