Квартирні «розбірки». Затишний таунхаус від студії дизайну «Омлет»

19 Січня 2021, 19:00
10132

Студія дизайну «Омлет» започаткувала блог для читачів інтернет-видання Бізнес.Район про тенденції облаштування інтер’єру. Цього разу створюємо функціональний простір у таунхаусі.

***

Штукатурка під бетон, гіпсові панелі, скляні перила, багаторівневі підсвітки – нейтральним цей інтер’єр точно не назвеш.

Щоб зробити єдиний простір більш просторим та функціональним, ламаємо стіни, залишаючи на першому поверсі таунхаусу лише кухню та вітальню. З роллю декору відмінно справляються великі панорамні вікна та добротні меблі, дріб’язковість – це не для цієї історії.





 

Деталі

М’яка модульна система KATARINA Blanche розроблена для тих, хто цінує сучасний дизайн, простоту форм і функціональність. Модель відрізняється низькою посадкою, великою глибиною сидінь і екстрам'якістю, що перетворює диван в ідеальну територію для відпочинку.

HORIZON – колекція дизайнерських меблів, створена відомим дизайнером Павлом Вєтровим. Особлива геометрія ліній – відмінна риса колекції, втілена в кожному предметі від стелажів до журнальних столиків і крісел. Стильні і практичні меблі забезпечують візуальну легкість інтер'єру.

Для спальні відмінно підійшло ліжко LIMURA. М'яке узголів'я, стилізоване під дві великі подушки, забезпечує приємний відпочинок в години дозвілля. Контрастний кант, що повторює контури ліжка, додає моделі особливу виразність і підкреслює її оригінальні форми.

Акцентна стіна – декоративна штукатурка, вона імітує бетонну поверхню. Також для обробки стін використовували шпоновані дерев'яні панелі – вони роблять інтер'єр м'якшим і затишнішим.



Читайте також:  Квартирні «розбірки». Ненудна кімната для хлопчика від студії дизайну «Омлет»

Для маленької донечки обрали ліжко Zaya від Interia, українського виробника меблів з орієнтацією на клієнта. Це стосується не лише дизайну, але якості і сервісу.

Щоб підтримати ідею ліжечка, створили шпалери, намалювали ліс із звірятками в спокійних пастельних кольорах і полички зі слова FOX.




 

Для зберігання в передпокої спроектували шафу з доступом з вітальні, тому кухня може були мінімалістичною та «чистою». Особлива ванна – кам’яна, окремо стоїть біля вікна. У ванній кімнаті окремо душова кабіна, виділена зона умивальників, інсталяція, вмонтована пральна машина з сушкою.



1

1

1

1

Планування:

2

Перший поверх

 

1

Другий поверх

Цікавить дизайн інтер’єру – телефонуйте 099 07 14 978.

Читайте також: Квартирні «розбірки». Інтер’єр-гід від студії дизайну «Омлет»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024