Сім причин інвестувати у своє майбутнє з ЖК «Дрім Таун»

07 Листопада 2019, 17:15
8481

У компанії «Єврохолдінг» розповіли, чому варто жити у сучасному житловому комплексі Dream Town.

Для вас зібрали сім причин, які переконають у комфортності, надійності та сучасності комплексу.

1. КВАРТАЛ НОВИХ ЛУЧАН

Вони розуміють, що жити потрібно лише там, де тебе надихає кожна деталь. Адже інвестиція у комфортне житло – це інвестиція у себе та своє майбутнє. Тільки така атмосфера дає можливість акумулювати весь потенціал у роботі та особистому житті. Це стиль життя, який об’єднує щасливих людей, котрі люблять спорт, мистецтво, активний відпочинок та із задоволенням діляться своїми емоціями у дружній сім’ї Dream Town.

2. ЕНЕРГООЩАДНИЙ ДІМ

Сучасний стильний комплекс. Система фасаду передбачає поєднання двох утеплюючих матеріалів. Вікна у кімнатах та скління балконів – це п’ятикамерний профіль, двокамерний склопакет з енергозберігаючим внутрішнім та зовнішнім склом, профіль рівня WDS.  Лише конструктивні рішення: перевірені технології будівництва, використання сертифікованих матеріалів, максимальна увага опрацюванню ергономіки та уважне ставлення до деталей забезпечує створення теплого та красивого дому.  


 

3. ЛОКАЦІЯ – ЦЕНТР

На карті Луцька Dream Town займає преміум-локацію на вул. Привокзальна, 12. Поруч з однією з основних транспортних артерій міста. Для зручності майбутніх мешканців, на перших поверхах будинків розташуються магазини з усім необхідним, чудові атмосферні кав’ярні, вишукані ресторани та салони. Також поруч міська інфраструктура: школа, розважальні центри, супермаркети, банки, аптеки, автостанція, ринок, вокзал.

4. ОХАЙНЕ ПОДВІР’Я

Красивий вигляд прибудинкової території – це не просто приємний бонус, а необхідна складова для мешканців житлового комплексу. Яскраві, цікаві та безпечні дитячі майданчики. Власний дитячий садочок.

На подвір’ї серед зелених алей – зручні лави для відпочинку, для задушевних бесід та сонного ранкового релаксу. Для людей, які ведуть активний та здоровий спосіб життя – багатометрова бігова доріжка зі спеціальним покриттям та спортивний простір, де можна відволіктись від насиченого міського життя і, наприклад, пограти з друзями у футбол чи волейбол.

5. КОМФОРТНІ КВАРТИРИ

Створюючи сучасне, якісне та безпечне житло, ми дбайливо планували кожен метр простору.

Кухня чи вітальня у вашій квартирі обов’язково буде з світлою панорамною лоджією. Місткі санвузли та гардеробні. Продумані зручні приймальні. Затишні спальні. Квартира комплектується: надійними та безпечними металевими дверима з двома замками та італійською фурнітурою, панорамними вікнами з 5-ти камерним профілем, індивідуальним опаленням з двоконтурним котлом рівня Protherm, компанії Viessmann.  У квартирах поліпшена штукатурка стін та напівсуха стяжка. А сходові клітки та коридори під’їздів облаштуємо у сучасному стилі.

6. ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ

Швидкісний ліфт MIZUI, компанії  MITSUBISHI, вантажопідйомністю 1000кг, спускатиме мешканців аж у підземний паркінг. Тут у теплі та комфорті, з надійною системою охорони, буде знаходитись ваше авто. У паркінгу облаштовується система автоматичного пожежогасіння, димовидалення та вентиляції. Усі в'їзди зручно розташовані на території комплексу.

Читайте також: Новий квартал Луцька ЖК «Дрім Таун» чекає щасливих мешканців. ФОТО

7. НАДІЙНИЙ ЗАБУДОВНИК «ЄВРОХОЛДІНГ»

У портфоліо компанії флагман луцьких новобудов – комплекс Яровиця. Місія компанії «Єврохолдінг» – змінювати життя людей та робити його ще більш комфортним та щасливим. «Єврохолдінг» працює над оновленням луцького простору: сучасні дитячі майданчики, комфортні подвір’я, арт-об’єкти, бігові доріжки, баскетбольні поля, підземні паркінги, велопарковки, багато зелені та архітектура, яка змінює місто та людей.

Щомісяця Dream Town зростає, виконуються всі необхідні роботи для того, щоб ваша мрія здійснилась.

Сайт житлового комплексу: https://dream-town.com.ua/
Контактний телефон: 099 32 72 727.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024