Сім переваг житла у новобудові

27 Квітня 2020, 09:30
6489

Під час карантину українці, які накопичили заощадження, мають багато часу, аби подумати і підшукати вигідний спосіб інвестувати. Тим більше, що курс долара цьому неабияк сприяє.

Найвигідніша інвестиція – звісно ж, нерухомість. Деякі забудовники у свою чергу під час карантину йдуть назустріч клієнтам і влаштовують акції та знижки. Частина покупців накопичує гроші роками, аби купити найкращий варіант, який стане в нагоді майбутнім поколінням. А дехто оформлює іпотеку і платить щомісяця. Безперечно, для кожної людини купівля житла – дуже важливий життєвий крок.

Тож якою повинна бути ваша ідеальна інвестиція в нерухомість? Давайте сьогодні розглянемо переваги купівлі житла в новобудові, адже, на наш суб’єктивний погляд, це найкращий спосіб витратити гроші.

Переваг новобудов перед вторинним ринком – дуже багато. Незручні, тісні і одинакові «хрущовки» стрімко відходять у минуле на фоні сучасних забудовників, які пропонують максимально комфортні рішення – від планування житла до його дизайну.

Побачити, які зараз є пропозиції на ринку новобудов, можна на сайті Dom.ria.com. Наприклад, якщо обрати у фільтрах Волинську область, можна знайти 35 пропозицій новобудов і житлових комплексів. Цікаво, що 29 із них припадає на обласний центр – Луцьк.

Ціни коливаються від 10 000 до 18 500 тисяч гривень за квадратний метр. Усі представлені новобудови на DOM.RIA – перевірені, тож ви без зайвих ризиків можете знайти підходящий варіант.

Отже, тепер поговоримо про переваги купівлі житла в новобудові.

Перевага №1: ви – перший власник

Коли ви купуєте житло у новобудові, то стаєте першим її власником, тим самим підсилюючи своє відчуття комфорту і захищеності. Вас не тягатимуть по судах родичі, які можуть раптово заявити своє право на це майно. Також виключений ризик шахрайства, що є дуже поширеним явищем при купівлі житла на вторинному ринку. Ваша квартира не матиме сумнівних історій попередніх власників.

Перевага №2: ви зробите квартиру «під себе»

Спланувати свою квартиру так, як зручно вам, можна при купівлі житла у новобудові. У вас буде повна свобода вибору та дій! Варто лиш погодити з будівельниками те планування, яке б відповідало потребам вашої родини, і використати з користю кожен квадратний метр.

Те ж саме стосується дизайну. Відчуття смаку і стилю у всіх різне. Хто зна, чи сподобається вам вигляд квартири, купленої на вторинному ринку. Уявіть – доведеться здирати шпалери, викидати старі меблі, виносити різний мотлох і безперестанку щось міняти… А коли ви купуєте житло в новобудові, можете зробити усе «під себе», або взагалі замовити дизайн «під ключ». У вас буде нова сантехніка, підлога, вікна. Радість від покупки буде тільки більшою, і ніяких відбитків минулого!

Перевага №3: інфраструктура

Більшість сучасних забудовників додають такі «фішки», які не можуть бути доступні старому житловому фонду. Вони до дрібниць продумують інфраструктуру – передбачають зручні паркувальні місця як для авто, так і для велосипедів, безпечні двори та просторі дитячі майданчики, сучасні ліфти, які можуть завезти вас просто у підземний паркінг. Також у сучасних житлових комплексах вас потішать нові, ще не зношені комунікації та дах, який не протікатиме.

Перевага №4: енергоефективність

Житло у новобудові відрізняється від вторинного не тільки зручностями, а й економністю. У новому будинку – сучасні матеріали, нові комунікації, тепло- та звукоізоляція. За показником енергоефективності нове житло значно виграє порівняно з житлом старого фонду. Це все тому, що нові житлові комплекси здають вже утепленими з верху до низу та з енергозберігаючими склопакетами. До того ж, власнику нового житла доступне автономне опалення і індивідуальний лічильник, що дозволяє економити на комунальних послугах.

Перевага №5: безпека

У новобудовах встановлюють системи протипожежної безпеки та відеонагляду. У вашому житловому комплексі, скоріше за все, буде однорідне соціальне оточення – зі схожим рівнем достатку та вимогами до якості життя. Це теж підсилить відчуття безпеки та комфорту.

Перевага №6: економія

Купити нове житло реально можна дешевше, ніж старе, адже на початку будівництва ціна за квадратний метр буде мінімальною. Також забудовники часто влаштовують акції та роздають знижки. Іпотеку на нову квартиру набагато легше отримати, що не можна сказати про нерухомість на вторинному ринку. Вам не знадобляться послуги ріелтора, за які доведеться заплатити кілька відсотків від вартості житла. Тож зекономлені кошти можна потратити на щось більш корисне.

Перевага №7: вигідна інвестиція

Нову квартиру, ще й від першого власника, набагато вигідніше потім продати. До того ж, якщо ви інвестували в житло ще на етапі старту будівництва, то після його завершення ціна об’єкту може збільшитися наполовину. Тож інвестувати в нове житло – очевидно можна і треба.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024