Волинян запрошують на виставку з текстилю

23 Жовтня 2018, 13:10
Виставка у Польщі 1076
Виставка у Польщі

У Польщі відбудеться найважливіша подія текстильної промисловості, яка є популярною й в Європі.

Про це йдеться на сайті Волинської торгово-промислової палати.

Найбільшими представниками на виставці будуть Китай, Туреччина, Тайвань, Італія та Нідерланди, які презентуватимуть текстиль, трикотаж, аксесуари, нитки, машини, послуги, домашній текстиль, медіа та міжнародні зони.

Ті, хто поїдуть на виставку, матимуть можливість ознайомитися з тенденціями сезону весна/літо 2019 року та дізнатися про найновіші технології текстильної промисловості.

«Великий інтерес до FAST TEXTILE викликає рекордна кількість прямих виробників, що беруть участь у виставці, як учасники/експоненти. А ви, як відвідувачі, маєте унікальну можливість замовити або придбати все, що потрібно у виробництві!», – йдеться в повідомленні на сайті.

На виставці польські модельєри порадять, як вдосконалювати колекції, представити тенденції у дизайні та шукати придатні тканини та аксесуари для своїх останніх колекцій.

Паралельно проходитиме текстильний форум, в якому братимуть участь численні фахівці та проводитимуть лекції, присвячені технологіям та спеціалізованим стратегіям.

Окрім того, відвідувачі виставки матимуть прекрасну можливість взяти участь у дискусійних панелях та обмінятися досвідом у сфері вашого бізнесу. Аби відвідати виставку, потрібно заплатити  1 680 гривень. В суму входять проїзд комфортабельним автобусом по маршруту Луцьк-Варшава-Луцьк, супровід керівника.

Додатково кожен учасник на місці має оплатити одну ніч проживання у готелі – це орієнтовно 150 злотих зі сніданком з особи (розміщення двомісне). Обов’язково потрібно мати біометричний паспорт або шенгенську візу, і поліс медичного страхування.

Виїжджати на виставку планують 23 листопада о 6:00 від готелю «Україна» (м. Луцьк вул. Словацького, 2), а повертатися 24 листопада 2018 р. Заявки на участь приймає Волинська ТПП до 19 листопада 2018 року.

Сайт виставки: https://fasttextile.com/

Форма для реєстрації: http://bit.ly/2CSHvJL

Деталі за

тел. (0332) 770532, (050) 6665008, (050) 9515203

e-mail: zez@vсci.com.ua

Читайте також: Тиждень українського кіно: запрошують на фільм про Петлюру, який «віддав» Волинь Польщі

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024