Українські заробітчани замовляють родичам доставку продуктів через інтернет-магазин «Нашого Краю»

30 Жовтня 2018, 08:59
Мережа супермаркетів «Наш край» уже має 18 успішних онлайн-магазинів 5042
Мережа супермаркетів «Наш край» уже має 18 успішних онлайн-магазинів

Покупки продуктів через інтернет серед українців ще не є дуже популярними, а в Луцьку, Рівному така тенденція взагалі тільки формується. Мережа супермаркетів «Наш край» взялася заповнити цю вільну нішу, а заодно і створити культуру закупів онлайн.

Антон Кондратенко очолив проект розвитку онлайн-торгівлі мережі супермаркетів «Наш Край» на старті, коли працював лише один інтернет-магазин у Луцьку.

«Ми взялися розвивати цей проект по всій Україні і на базі наших та франшизних офлайнмагазинів відкриваємо онлайнові «точки» продажу продуктів», – пояснює Антон Кондратенко.

Зараз в інтернет-магазині «Наш край» є велика база постійних клієнтів, більшість яких принаймны раз скористалися послугою інтернет-магазину, користуються нею й надалі.

«Є в нас й клієнти старшого віку. Звичайно ж, в них є більший страх перед покупкою в інтернеті, але наші адміністратори працюють з кожним індивідуально. Якщо ж є якісь труднощі у виборі продуктів, то вони обов’язково щось порадять, допоможуть розібратися в проблемі і допоможуть таким клієнтам», – зауважив Кондратенко.

Антон Кондратенко
Антон Кондратенко

Також з’явилася нова категорія покупців - українські заробітчани,  які замовляють продукти для своїх батьків, бабусь, дідусів. Такі клієнти обирають продукти в інтернет-магазині, оплачують по перерахунку, а кур’єри доставляють їх за потрібною адресою.

«Мені подобається працювати над цим проектом. За три роки зрозумів, що він не є тільки комерційним, а й містить соціальну складову, коли можна вирішити проблему людини», – зазначив Антон Кондратенко.

Читайте також: Мережа «Наш край» запустила доставку продуктів для оптових клієнтів

Довідково:

Мережа супермаркетів «Наш край» уже три роки розвиває інтернет-торгівлю продуктами харчування і уже має 18 успішних онлайн-магазинів.  Замовлення на суму від 250 гривень доставляють безкоштовно. Якщо продуктів менше, ніж на 250 гривень, то доставка буде коштувати 25 гривень в межах міста і п’ять кілометрів поза містом.

Замовити продукти можна в в інтернет-магазинах «Наш Край» у таких містах:

Коментарі
11 Квітня 2020, 14:01
шо за мода кАсить под индусов - борода и лысость :-( Де УКРАЇНЦІ ???
11 Квітня 2020, 14:57
це все, що вас зараз хвилює? правда? :)
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024