Пасажири тролейбусів «Богдан» у Києві можуть сплачувати за проїзд безконтактно

05 Листопада 2018, 15:04
Пасажири тролейбусів «Богдан» у Києві можуть сплачувати за проїзд безконтактно 1097
Пасажири тролейбусів «Богдан» у Києві можуть сплачувати за проїзд безконтактно

Від 1 листопада у Києві пасажири тролейбусів «Богдан» мають змогу скористатися новою зручною системою оплати проїзду за допомогою електронного квитка.

Про це повідомляє прес-служба корпорації «Богдан».

«Новий якісний транспорт має відповідати вимогам сучасного життя: забезпечувати комфортне й безпечне перевезення, а також надавати змогу швидко й комфортно оплатити проїзд без зайвих клопотів. Тепер пасажиру тролейбусів «Богдан» достатньо лише піднести електронний квиток до валідатора – і проїзд буде сплачено», — зауважили у компанії.

Поки що система працюватиме в тестовому режимі. Після успішного тестування і усунення всіх недоліків вона запрацює повноцінно.

Як відомо, влада Києва ухвалила рішення не встановлювати валідатори для зчитування електронного квитка в маршрутках, оскільки це морально і фізично застарілий транспорт. До 2022 року, згідно з ініціативою столичної влади, вони мають зникнути з доріг.

Нагадаємо, корпорація «Богдан» активно підтримує процес переходу українських міст на новий великий, зручний і комфортний громадський транспорт та готова допомогти задовольнити їхні потреби у цьому. Адже такий транспорт враховує особливості людей із інвалідністю та відповідає сучасним європейським та світовим стандартам – економічним, технічним та екологічним.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024