Жінці, яка пропонувала хабар прокуророві, повідомили про підозру

10 Листопада 2018, 13:20
Жінці, яка пропонувала хабар прокуророві, повідомили про підозру 803
Жінці, яка пропонувала хабар прокуророві, повідомили про підозру

Слідчі детективи Головного управління Нацполіції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили жінці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться, про надання неправомірної вигоди службовій особі.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Жінка намагалася надати 15 тисяч гривень хабара працівнику Ковельської місцевої прокуратури за перекваліфікацію кримінального провадження.

Учора, 8 листопада, в службовому кабінеті правоохоронця її затримали оперативники управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції у співпраці зі слідчими Головного управління Національної поліції в області під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області. Жінку затримали у порядку ст. 208 КПК України

Затриманій повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024