Волинські бренди потрапили до ТОП-100 найдорожчих в Україні

23 Листопада 2018, 19:07
Фото ілюстративне 2513
Фото ілюстративне

Три волинські бренди увійшли до ТОП-100 найдорожчих торгових марок України.

Рейтинг створив журнал «Новое время» спільно з MPP Consulting. Загалом сотня брендів коштує майже $6 млрд. Бренд №1 у списку 100 найдорожчих в Україні – «Моршинська». Вона вдруге піднялася на вершину рейтингу.

У списку Бізнес.Район знайшов і трійцю торгових марок з Волині. Знаменитий волинський бренд «Торчин» посів 13 місце. Він коштує 145 мільйонів доларів. За підтримки Nestlé сьогодні ТМ «Торчин» стала абсолютним лідером українського ринку соусів. Її створили у 1994 році. Підприємство розташоване в селищі Торчин на заході України. Саме цей географічний топонім свого часу дав ім'я популярного сьогодні бренду «Торчин».

Читайте також: Двадцять підприємств презентували Волинь на головній агропромисловій виставці країни

На 34 позиції опинився волинський бренд «WOG», який коштує 52,5 мільйона доларів. WOG – це корпорація, яка керує національною мережею автозаправних станцій і супермаркетів в Україні. Фірма заснована в Луцьку, Україна. Це провідний бренд АЗС в Україні, і це була перша національна мережа автозаправних станцій в країні. Перший автозаправний комплекс WOG відкрили у 2000 році.

Читайте також: Компанія WOG стала найкращою серед енергетичних гігантів Європи

Волинська торгова марка «Руна» отримала 72 місце, а коштує вона – 10,6 мільйона доларів. Торгову марку зареєстрували у 1999 році. ТМ «Руна» представлена широкою гамою бакалійної продукції: томатні соуси та пасти, аджики та гірчиці, кетчупи, столові та натуральні оцти, натуральні соуси. Виготовляють продукцію  виключно з натуральної сировини, без барвників, без консервантів.

Читайте також: У США продають соуси волинського виробництва

Рейтинг
Рейтинг

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024