Для розвитку Ковель має більше можливостей, аніж Луцьк, – депутат

03 Січня 2019, 10:01
Ковель 875
Ковель

Ковель є перспективним геополітичним містом, яке має більше за обласний центр перспектив для розвитку.

Про це депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський сказав в інтерв’ю, яке опубліковане на шпальтах міськрайонної газети «Вісті Ковельщини».

«Я вважаю, що Ковель – перспективне геополітичне місто, яке знаходиться близько від кордону, має потужний залізничний вузол. Для соціально-економічного розвитку воно має більше можливостей, аніж Луцьк», – мовив він.

Крім перспектив, депутат обласної ради бачить у Ковелі ще багато невирішених проблемних питань. Зокрема, за його словами, громадськість порушує питання щодо Ковельської дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука. Це – пам’ятка архітектури. На жаль, через тісне приміщення, багато ковельських дітей не може навчатися образотворчому мистецтву. Ще одна проблема – це те, що в разі небезпеки туди не зможуть під’їхати пожежний автомобіль чи карета швидкої допомоги, адже туди немає під’їзду. А поруч стоїть будівля колишнього РАЦСу, яку варто ефективно використати.

Читайте також: «У Ковелі Громрада просить мерію передати історичну будівлю художній школі»

«Сподіваємось, що вдасться зробити усе можливе, аби вберегти ковельчан від багатьох негараздів сьогодення. І хто б не був при владі, треба досягати порозуміння у будь-яких питаннях, що стосуються життєдіяльності красивого, сучасного, європейського міста з історичною назвою Ковель», – каже Михайло Імберовський.

Читайте також: У Китаї презентують індустріальний парк «Ковель»

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024