У Рожищі шукають житло для волонтера зі США

06 Березня 2019, 10:45
904

Волонтер із Корпусу Миру допомагатиме учителям Рожищенського ліцею №4 розширювати асортимент навчальних засобів для роботи в класі, а учням – набути навичок володіння англійською мовою.

Про це повідомляють на сайті Рожищенської міської ради.

Волонтер працюватиме у Рожищі два роки. Перші три місяці своєї роботи волонтер, згідно з правилами та вимогами Корпусу Миру, має проживати в українській родині з метою кращого пізнання української культури, звичаїв та традицій.

Спільний побут та щоденне невимушене спілкування з членами родини допоможе волонтерові краще адаптуватись до місцевих умов і звичаїв та швидше опанувати українську мову.

Відтак, вітається вибір родини, що має добру репутацію у громаді, є щиро зацікавленою у міжкультурному спілкуванні та готовою надати необхідну підтримку американському волонтерові, що починає дворічну добровільну службу для розвитку української громади і готова прийняти волонтера незалежно від віку чи статі.

Загальні вимови до помешкання є зовсім прості. Для волонтера потрібна окрема кімната, котра має бути чистою. Приймаюча родина повинна також забезпечити волонтера харчуванням, аби вони разом могли під час вечері обговорювати різні теми. Усі витрати, пов’язані з проживанням, бере на себе Корпус Миру США в Україні.

Усіх зацікавлених осіб для отримання більш детальної інформації про особливості проживання волонтера та розмір оплати просять звертатися до адміністрації Рожищенського ліцею №4.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024