Що цікавого покуштувати на Lutsk Food Fest

11 Травня 2019, 18:24
2566

У Луцьку розпочався найсмачніший фестиваль Lutsk Food Fest, який триватиме два дні.

П’ятий ювілейний сезон гастрономічного фестивалю стартував у замку Любарта 11 травня. Сьогодні відбулося відкриття і знайомство з учасниками дійства.

Цьогоріч фестиваль запрошує всіх у Гастро Тур поласувати стравами з національних кухонь Італії, Франції, Німеччини, Тайланду, США, Грузії, Японії, Єгипту, країн Південної Америки та України.

Кожен гурман тут знайде щось особливе для себе. Наприклад, з наїдків тут є: кольорові та фруктові чипси, в’ялені ковбаски, шашлик, ковбаски-гриль, плов, чорноморські мідії, устриці, тигрові креветки, овочі-гриль, крафтові сири, італійська паста та піца, суші, різноманітні горішки, цукерки, тістечка і торти, «живий» хліб. Так як більшість страв готують просто перед подачею – у замку Любарта стоїть просто запаморочливий запах смачненького.

З напоїв можна спробувати пиво, шампанське, безалкогольне мохіто, збитень та різноманітні смачні наливки.

Якщо ви ще не завітали на фестиваль, рекомендуємо не зволікати. Нагадаємо, дійство сьогодні триватиме до 21:00. О 19:00 хедлайнером фестивальної сцени стане фіналіст нацвідбору на Євробачення – гурт Yuko. На території замку діють дитяча зона та спікер-зона.

1















1























 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024