Волинянам розкажуть, що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам

29 Травня 2019, 10:15
НАССР в Україні 678
НАССР в Україні

Стартує безкоштовний навчальний курс для бізнесу, присвячений особливостям впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР В Україні.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

В межах проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» на платформі «Prometheus» Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготували онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач» (далі – онлайн-курс).

Цей курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР). Онлайн-курс стартує 1 червня 2019 року. Проводитимуть його на безкоштовній основі. Реєстр учасників відбувається відповідно до форми за посиланням.

Цей курс простою мовою пояснює непрості питання:

– що таке нове харчове законодавство України;

– що харчове законодавство дає бізнесу та споживачам;

– хто такі оператори ринку;

– що таке простежуваність у харчовому законодавстві;

– що таке НАССР та як його правильно читати.

Курс буде потрібний усім. Представники бізнесу дізнаються, які до них тепер нові вимоги. Фахівці державного сектору в харчовій галузі отримають пояснення їхньої рутинної роботи у цікавій манері. А кожен українець зможе довідатись, як отримати безпечний харчовий продукт.

Після закінчення навчального процесу учасники отримають відповідні сертифікати.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті Мінагрополітики або за номером телефону (044) 363-08-28. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024