«Modern-Eхро» – переможець національного конкурсу

08 Червня 2019, 10:18
Modern-Eхро – переможець Ukrainian Design: The Very Best Of 2019 1269
Modern-Eхро – переможець Ukrainian Design: The Very Best Of 2019

«Modern-Eхро» – переможець Ukrainian Design: The Very Best Of 2019. Таким став результат провідного національного конкурсу, що відбувся у межах Ukrainian Creative Awards.

Він мав на меті перевірити факт існування українських дизайнерів, виявити серед них найяскравіших, дати поштовх до створення нових проектів, розквіту галузі та познайомити широку громадськість із кращими зразками сучасної дизайнерської творчості усіх видів.

Участю в цьому конкурсі міжнародна компанія «Modern-Eхро» укотре заявила про себе, як про партнера, який має власні ресурси для того, щоб створити магазин будь-якого формату, починаючи від найсміливішої ідеї  і завершуючи реалізацією під ключ. На цьому шляху одним із таких етапів  є дизайн.

Тож участь дизайн-студії «НОW» компанії «Modern-Eхро» – це відповідь на питання організаторів конкурсу: чи можуть українські дизайнери гідно конкурувати із визнаними дизайнерами Італії, Швейцарії, Німеччини? Саме дизайнери «НОW» створили комплекс для двох виставок інноваційних продуктів, які компанія провела цьогоріч у Києві та Варшаві в межах Modern Retail Forum.  Цей комплекс мав на меті представити  ребрендинг компанії та продемонструвати її SMART-обладнання. Основним принципом формування атмосфери було поєднання міської естетики і промислових текстур з фрагментами природного середовища. Це дозволило вирішити чимало завдань, пов'язаних з демонстрацією обладнання, спілкуванням з клієнтами та представництвом компанії в цілому.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024