На капітальний ремонт будинку культури в Копачівці витратили понад 700 тисяч гривень

03 Липня 2019, 17:41
Звітує спеціалістка відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради Ольга Ващук 906
Звітує спеціалістка відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради Ольга Ващук

Відбулася чергова сесія Копачівської сільської ради.

Про це повідомляють на сайті ОТГ.

Під час засідання розглянули важливі для громади питання. Зокрема, заслухали та затвердили звіт про роботу закладів культури.

На території Копачівської сільської ради – 15 закладів культури. З них – три сільські будинки культури та 6 клубів, Копачівська публічна бібліотека та 5 бібліотек філій.

«У 2018 році клубні установи надали платних послуг на 7,4 тисячі гривень. З бюджету сільської ради на придбання та ремонт музичної апаратури витратили 43,8 тисяч гривень. Зробили капітальний ремонт в приміщенні будинку культури села Копачівка на 706,7 тисяч гривень. На передплату періодичних видань в бібліотеки спрямували 20,8 тисяч гривень. Працівники закладів культури Копачівської ОТГ активно працюють. В громаді відзначають державні та релігійні свята, пам’ятні дати. Усі заходи супроводжують концерти, урочисті збори, конкурси та вечори пам’яті», – повідомила спеціалістка відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради Ольга Ващук.

Під час засідання сесії сільської ради затвердили план роботи Копачівської сільської ради на ІІ півріччя 2019 року та розмір кошторисної заробітної плати, який враховують при визначення вартості будівництва, реконструкції або капітального ремонту об’єктів, що відбуватиметься із залученням бюджетних фінансів у 2019 році.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024