Лучани можуть отримати податкову знижку

06 Липня 2019, 10:31
фото ілюстративне 1294
фото ілюстративне

Лучанам під час проекту «Я маю право» нагадують про можливість скористатись правом на податкову знижку.

Щоб отримати податкову знижку треба подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік, додавши необхідні документи про понесені у звітному періоді витрати, –  нагадують громадянам у Луцькій ДПІ Луцького управління ГУ ДФС у Волинській області. 

Декларації про доходи за 2018 рік  для отримання податкової знижки через Центр обслуговування платників Луцької ДПІ вже подали 1157 громадян. Частка зі сплаченого торік декларантами ПДФО, що вже повернули цим платникам на рахунки, перевищує 2 мільйони гривень. 

«Як демонструє практика, найчастіше за отриманням податкової знижки звертаються громадяни, які оплачують навчання своїх дітей, або ж отримали іпотечне житлове кредитування. У кожному конкретному випадку наші фахівці вивчають подані документи і допомагають заповнити податкову декларацію. У межах проекту «Я маю право» у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області запропонували нам спеціальну тематичну друковану продукцію. Отож, якщо Вас цікавить алгоритм дій для отримання податкової знижки та випадки, у яких Ви можете повернути частину податку на доходи фізичних осіб, сплаченого із зарплати, отримати потрібну інформацію можна у Центрі обслуговування платників», – розповіла начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук.

Скористатись правом на податкову знижку за 2018 рік можна до 31 грудня поточного року, – звертають увагу громадян у Луцькій ДПІ. 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024