Лучанами розповіли, що таке «Чесна платіжка»

10 Липня 2019, 18:00
1609

На вулицях Луцька відбулось інформування про правопросвітницькі кампанії Міністерства юстиції України «Я маю право на чесну платіжку» та «Відповідальне батьківство».

Спілкувались із лучанами то гостями міста працівники Головного територіального управління юстиції у Волинській області А.Герасимюк та О.Янченко.

Представники юстиції Волині проінформували громадськість про способи захисту своїх прав у разі отримання нечесної платіжки, адже оплата за комунальні послуги повинна бути розумною і обґрунтованою, та не порушувати права громадян.

Усі охочі отримали інформаційні буклети Міністерства юстиції України на відповідну тематику.

Працівниця Управління державної реєстрації Діана Омелянчук поінформувала громадян про нову онлайн послугу від Уряду «Реєстрація товариств з обмеженою відповідальністю». Мета кампанії – це підвищення обізнаності населення про механізми реалізації та захисту прав дитини на належне утримання та безпечне освітнє середовище. Водночас, містянам розповіли про можливість отримання послуг з державної реєстрації громадських формувань без контакту з працівниками влади через «Он-лайн будинок юстиції».


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024