На Шаччині використали понад 2,5 мільйона гривень на експлуатаційне утримання доріг

30 Липня 2019, 09:48
1334

На експлуатаційне утримання доріг Шацького району Любомльська філія «Автодору» використала майже 2,5 мільйона гривень.

Про це на сесії Шацької районної ради поінформував перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух, звітуючи про використання бюджетних грошей на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання шляхів місцевого значення, на капітальний  та поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення.

Так, Любомльська філія «Автодор» виконала роботи із експлуатаційного утримання доріг на 1,7 мільйона гривень, на дорогах державного значення – 1,1 мільйона гривень, на утримання доріг місцевого значення – 597 тисяч гривень, комунального значення – понад 187 тисяч гривень.

Окрім того, ремонтні роботи на дорогах місцевого значення виконує ще й фірма з Луцька, оскільки вони у компетенції області.  

На проектно-кошторисну документацію з ремонту дороги Шацьк-Залісся-Грабово-Старовойтове використали 138 тисяч грнивень (так звана Набережна, будівництво якої має продовжуватись та будуватись друга черга дороги, виділили 20,5 мільйонів гривень, роботи мають завершити наприкінці року). Наразі на завершальній стадії тендерні процедури з визначення переможця робіт.

На ремонт дороги Шацьк-Мельники запланували 330 тисяч гривень, Кропивники-Прип’ять – 120 тисяч гривень, Положево-Плоске-Кропивники – 330 тисяч гривень, Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове – 151 тисячу гривень.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024