У Шацьку підприємців урочисто привітали зі святом

02 Вересня 2019, 17:52
1033

В Україні в першу неділю вересня відзначають День підприємця.

З цієї нагоди у Шацькій РДА відбулися урочистості, в яких взяли участь підприємці та представники підприємств, які працюють на території Шацького району. Адже сьогодні на території району зареєстровано 454 фізичних осіб-підприємців.

З вітальними словами до бізнесменів звернувся голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

«Завдяки людям, які знайшли свою нішу у суспільстві, зайнявшись підприємницькою діяльністю, наповнюють місцеві бюджети, а вже органи місцевого самоврядування використовують ці гроші на школи, дитсадки, заклади культури та медицини, дороги, освітлення. Підприємці – це люди, завдяки яким створюються робочі місця, а нашим людям дають можливість працювати на своїй рідній землі, у своїй державі. Держава ж сьогодні повинна бути партнером бізнесу, створювати комфортні умови для їхньої діяльності», – зазначив Сергій Карпук.

З нагоди свята за вагомий внесок у розвиток підприємництва Шацького району, сумлінну працю, активну громадську позицію грамоти районної ради отримали Валентина Процик, Роман Лисак, Аліна Мазурок, оголосили подяки від районної ради Надії Назарук, Любові Дибалюк.

1

Долучився до вітань перший заступник голови Шацької РДА Віктор Плейтух.

«Сьогодні підприємці району фактично формують імідж нашого краю, який з року в рік стає все кращим. Готельно-ресторанний бізнес, зелений туризм, заклади торгівлі, сфера послуг в районі функціонують на належному рівні, від діяльності яких поповнюються місцеві бюджети. Займатися бізнесом – це важка робота, що потребує сили, наполегливості, творчості, креативності. Працюйте, радійте, вірте у краще майбутнє, процвітайте» – побажав чиновник.

Грамотами Шацької РДА відзначили Івана Берестюка, Анатолія Полінкевича, подяки Шацької РДА оголосили Світлані Шум, Лесі Марчук, Вірі Хабській.

1

Щирі вітання бізнесменам та представникам підприємств адресувала виконуюча обов’язки голови Шацької ОТГ Людмила Цевух та подякувала за вагомий внесок у розвиток селища та населених пунктів громади, формування інфраструктури та спонсорську допомогу, яку надають підприємці для проведення різноманітних культурно-розважальних заходів у селищі. Нагороди від органу місцевого самоврядування отримали Наталія Савчук, Микола Борух, Світлана Камінська, Лариса Корнєєва, Сергій Ткач.

Начальниця Шацької районної філії Волинського обласного Центру зайнятості Мирослава Терета подякувала представникам бізнесу за співпрацю, роботодавцям – за створення нових робочих місць, вклад у розвиток різноманітних галузей громади. Разом з побажаннями Мирослава Терета вручила грамоти підприємцям, які, втративши роботу, отримали одноразову матеріальну допомогу від служби зайнятості для започаткування власної справи та успішно працюють: Віктору Редьку, Наталії Хомич, Тетяні Стаднік.

Також пісенні привітання підприємцям лунали від працівників культури – методистів Шацького районного та міського Будинків культури, викладачів Шацької музичної школи.

1






























 

Віта ШЕПЕЛЯ

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024