Підприємиць Горохівщини привітали з професійним святом

04 Вересня 2019, 11:48
748

Виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Андрій Розтока та начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Микола Панасюк зустрілися із підприємцями району 3 вересня.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

«Ми вшановуємо людей, які не тільки розпочали власну справу та взяли на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари і послуги, наповнюють бюджет району та держави, – зазначив керівник району.

Почесними грамотами райдержадміністрації нагородили підприємиць Ольгу Краков'як та Тетяну Смагу.

Довідково: Смага Татяна Євгенівна – підприємиця, яка займається будівництвом житлових та нежитлових будівель. Офіційною роботою забезпечила шість найманих осіб, яким вчасно виплачують заробітну плату. Підприємиця до бюджетів усіх рівнів у поточному році сплатила 365 тиcяч гривень.

Краков'як Ольга Вячеславівна – підприємиця, яка займається роздрібною торгівлею. Офіційною роботою забезпечила шість найманих осіб, яким вчасно виплачують заробітну плату. Підприємиця до бюджетів усіх рівнів у поточному році сплатила 160,4 тисяч гривень.

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024