Погодили премію для головного лікаря Рожищенської «первинки»

11 Вересня 2019, 17:46
Фото ілюстративне 899
Фото ілюстративне

Під керівництвом голови постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад району, розвитку підприємництва, енергетичного комплексу, транспорту та зв’язку Сергія Дунця відбулося її засідання.

У заході взяли участь голова Рожищенської районної ради Андрій Музика, заступниця голови районної ради Раїса Кучмук, заступниця голови райдержадміністрації Інна Сергійчук та керівники комунальних установ району. Про це повідомили на сайті райради.

Під час засідання постійної комісії депутати погодили встановлення премії за ІІ квартал 2019 року головному лікарю КНП «Рожищенський ЦПМСД» та додаткові угоди до договорів оренди нерухомого майна районної комунальної власності. 

З метою ефективного використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста, району депутати проаналізували звіти комунальних установ району щодо фінансово-господарської діяльності за І півріччя 2019 року.

Крім того, на порядок денний засідання постійної комісії виносили питання щодо закінчення терміну дії контракту з директоркою територіального центру соціального обслуговування Рожищенського району Галиною Поліщук. За результатами розгляду цього питання депутати рекомендували голові переукласти контракт з чинною керівницею на новий термін.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024