У Шацьку презентують програму оздоровлення економіки України

28 Вересня 2019, 12:39
1615

У Шацькій ОТГ відбудеться зустріч із представниками програми оздоровлення економіки України.

24 серпня у Національному Палаці Мистецтв «Україна» (Київ) презентували «Нову грантову стратегію» та міжнародний грантовий проект «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України». В Україні цей Проєкт реалізує Споживче Товариство «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ», – йдеться на сайті Шацької ОТГ.

З вересня 2019 року розпочався Великий всеукраїнський тур із презентації проєкту «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» у всіх регіонах України.

Мета проєкту – надати фінансову та експертну допомогу представникам малого та середнього бізнесу, а також сприяти налагодженню співпраці з органами місцевого самоврядування та розвитку комунального бізнесу в Україні.

1–2 жовтня офіційна делегація IMTD International перебуватиме з робочим візитом у Луцьку, де обговорять можливі напрямки співпраці та презентації Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України».

1 жовтня о 10:00 відбудеться зустріч-презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України» перед представниками Шацької ОТГ Волинської області.

Основні теми для обговорення на зустрічі:

  • Презентація Міжнародної Програми «Оздоровлення економіки України»; Знайомство з авторами Програми та представниками донорських організацій від IMTD-USA (пряме відео-включення з Вашингтону США); Нова система виділення грантів для розвитку малого та середнього бізнесу в Україні;
  • Участь у міжнародній кооперації та сучасні напрямки розвитку кооперації в Україні;
  • Співпраця та інфраструктурний розвиток територіальних громад; Прозорий бізнес без корупції – світовий тренд сьогодення;
  • Самоорганізація та взаємодія.

Проєкт «IMTD» (USA) «Програма оздоровлення економіки України» презентують:

Оксана Білозір – «Офіційний посол бренду» (Brand ambassador) в Україні Програми «IMTD» (USA) «Ай.Ем.Ті.Ді.» (США) «Оздоровлення економіки України».

Роман Бендас – Голова Правління СТ «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ».

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024