Тимчасово безробітних Локачинщини знайомили з вакансіями на підприємствах

04 Листопада 2019, 16:13
733

Місцевих жителів познайомили з двама підприємствами: Локачинським військовим комісаріатомі та ТзОВ «ВЕСЕЛЕ–АГРО»

Директор районної служби зайнятості Олександр Ребрук популяризував військову службу, як один із видів зайнятості населення, проінформував присутніх про умови комплектування ЗСУ військовослужбовцями для проходження служби за контактом, наголосив на перевагах служби за контрактом, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Поділився із специфікою підбору персоналу за вакансією Волинського обласного військового комісаріату спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування).

Читайте також: У Локачинському районі школярів знайомили з актуальними професіями.

Заступниця начальника відділу надання соціальних послуг Тетяна Яцюк поділилася інформацією про історію створення сільськогосподарського підприємства ТзОВ «ВЕСЕЛЕ–АГРО», поінформувала присутніх про вакансії – водій автотранспортних засобів та тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

Нагадаємо, У Локачах обговорювали створення нових робочих місць на території району.

Ознайомила присутніх з умовами праці на підприємстві, рівнем заробітної плати, повідомила як і у яких соціальних мережах можна знайти та ознайомитися з актуальними вакансіями роботодавця, як заповнити та надіслати анкету пошукача роботи.

Двох осіб, яких зацікавили варіанти зайнятості у даних роботодавців, запросили відвідати підприєства з метою подальшого професійного навчання та працевлаштування.

Читайте також: «Я вчилася в усіх: конкурентів, покупців, партнерів»: як локачанка стала власницею «Корчми»

Як жительці району вдалося відкрити власну піцерію.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024