Нестандартні ідеї використання вікон у квартирі

18 Листопада 2019, 15:00
3573

Вікна, як очі, наповнюють інтер'єр легкістю, світлом та відчуттям чистоти. Вони можуть докорінно змінити дизайн інтер'єру.

Ловіть дизайн-хак як можна оформити вікна у квартирі незвичайно і отримати не лише красивий, але і функціональний простір від дизайнера Антона Морозова, креативна агенція Omlet.

Читайте також: Чорна п'ятниця у Яровиці – три дні шалених знижок

Вікно на кухні – функціональний простір

Барну стійку, або ж повноцінний обідній стіл можна об’єднати з підвіконням. Це не лише економить простір і однозначно зробить романтичними ваші сніданки чи вечері.

Уздовж вікна на кухні зручно розмістити робочі поверхні і навіть мийку. Домашню роботу буде приємніше виконувати у добре освітленому просторі, дивлячись у вікно.


 

Вікно у вітальні – дошній офіс

Для цього встановлюємо столешню замість підвіконня.  Під нею краще облаштувати шухлядки. Також гарно виглядають шафи по боках, їм можна надати різноманітної форми. Простір біля вікна — найбільш освітлене місце у будь-якій кімнаті, тому воно ідеально підходить для роботи та читання.


 

Релаксуюча територія – вікно у спальні чи на лоджії

Диванчик для відпочинку прямо на підвіконні — тут можна релаксувати з гарячим напоєм, споглядаючи пейзаж. Для зручності можна зробити сходинки. Під поверхнею дивана-підвіконня теж можна розташувати шухляди для речей чи книжкові полиці.


 

Декорування вікон

У тренді вертикальне озеленення. Достатньо повісити кашпо із плющем чи іншою в’юнкою рослиною на стінах віконної рами. Можна додатково змонтувати кріплення.

Від масивного текстилю теж відмовляємось. До сучасних інтер'єрів найчастіше використовуємо жалюзі, їх вибір за естетичними та функціональними критеріями зараз достатньо великий.

Читайте також: Енергоефективність у Яровиці – перевірена досвідом

Якщо ви лише плануєте встановлювати вікна, спробуйте відійти від звичного стандарту білих вікон. Наприклад, темні кольори додають інтер'єру витриманості, стилю і розкоші та ідеально поєднуються зі стінами спокійних пастельних відтінків.

А якщо у вас панорамні вікна - політ інтер’єрної фантазії не стримний! Так пощастило власникам квартир у Яровиці. У них красиві панорамні вікна з гарними краєвидами, та ще й до того ж енергоощадні.

Креативна агенція Omlet,  у рамках співпраці з компанією забудовником «Єврохолдінг», дарує -30% знижки на дизайн інтер'єру для власників квартир у Яровиця!


 

Замовляючи проект ви отримаєте:

⚫ 3D дизайн квартири (точна візуалізація інтер'єру, з продуманою функціональністю)

⚫ Підібрані ключові елементи інтер'єру та оздоблювальні матеріали за реальними постачальниками (ви зможете придбати їх у доступних магазинах).

⚫ Детальне планування квартири: плани підлоги, стелі, електропроводки, розгортки стін.

Переглянути проекти від Omlet можна тут:

https://www.instagram.com/omlet.interior/

Деталі за телефоном: 099 07 14 978

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024