Хто оцінюватиме роботу волинських податківців

19 Листопада 2019, 11:12
1258

В установчих зборах для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області братимуть участь 27 представників громадськості.

У переліку учасників установчих зборів – представники громадських інституцій, профспілок, організацій роботодавців та благодійних фондів краю, повідомляють у секторі комунікацій ГУ ДПС у Волинській області.

Серед 27 кандидатів від інститутів громадянського суспільства до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області  -  2 представники медіа-середовища, а також кандидати від асоціацій міст та платників податків.

Склад учасників установчих  визначений Ініціативною групою з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області з врахуванням вимог Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів АРК, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  від 3 листопада 2010 р. № 996 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року №353).

Нагадаємо, що з метою продовження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами)  при Головному управлінні ДПС у Волинській області утворюється Громадська рада. 

25 листопада о 15:00 у приміщенні ГУ ДПС у Волинській області  за адресою: м. Луцьк, Київський майдан,4 відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Реєстрація учасників розпочинається о 14:30 та потребує документа, що посвідчує особу. 

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Волинській області від 16.09.2019 №209, сформувала список учасників установчих зборів, з яким можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області в розділі «Громадська рада-Повідомлення» та здійснює організаційні заходи та методичну підготовку проведення установчих зборів. 

З інформацією про діяльність інститутів громадянського суспільства, біографічними довідками та мотиваційними листами кандидатів до складу Громадської ради при Головному правлінні ДПС у Волинській області можна ознайомитися в розділі «Громадська рада-Установчі збори».  

Звертаємо увагу, що відповідно до вимог Постанови №996 надані інститутами громадянського суспільства кандидати у члени Громадської ради не можуть делегувати право голосу для участі в установчих зборах іншим особам та повинні бути особисто присутніми на установчих зборах. 

Читайте також: Держпродспоживслужба презентувала Єдиний державний реєстр ветеринарних документів


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024