Як жінка із Любомльщини стала бізнеследі

25 Листопада 2019, 13:46
Алла Коцура 1122
Алла Коцура

У серпні цього року жителька села Коцюри Алла Коцура звернулася за допомогою в районну філію центру зайнятості, аби їй допомогли з працевлаштуванням.

Жінці запропонували відвідати інформаційні семінари, семінари з пошуку роботи, на яких безробітна детально ознайомилася з станом ринку праці в регіоні, – йдеться на сторінці-facebook Любомльської районної філії Волинського ОЦЗ

Крім того, кар’єрний радник постійно ознайомлювала з вакансіями, ретельно підбирала роботу. Одним із варіантів допомоги у підборі потрібного персоналу є організація професійного навчання на замовлення роботодавця. Це зручно, адже він може придивитися до майбутнього працівника. І безробітна має можливість на ділі виявити свої здібності.

Читайте також: Районний центр зайнятості допоміг любомльчанці знайти себе в житті

Як шукають нову роботу працівникам, яких скоротять з посад Любомльської РДА

В жовтні Аллу Коцуру направили на стажування за професією «продавець продовольчих товарів» в ТОВ «Надія». Під час стажування вона зарекомендувала себе як чудовий фахівець своєї справи, відповідальний та сумлінний працівник. Після закінчення стажування Алла працевлаштувалася.

«Збулись мої мрії! Робота до душі, оплата задовільняє. Дякую колективу районної філії за допомогу!», – з радістю говорить Алла.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024