Як локачанці вдалося відкрити прибуткову «Крамничку декору»

13 Грудня 2019, 14:00
1268

Локачанка Ірина Грицюк, яка за освітою – юристка, розповіла про заснування власної справи зовсім у іншому напрямку.

У грудні 2018 року жінці вдалося відкрити «Крамничку декору». Про це інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Ідея у жінки виникла тому, що у районі не було магазину з живими квітами і сувенірами. Окрім того, під час поїздок закордон, Ірини Грицюк зацікавилася створенням та оформленням фотозон, адже має змогу придбати оригінальні матеріали для роботи за низькими цінами.

Читайте також: Як жительці району вдалося відкрити власну піцерію.

Незадовго мрія пані Ірини стала реальністю. Ось уже рік жінка має стабільний дохід, базу клієнтів і широкий асортимент товарів для оздоблення оселі. Окрім того, пані Ірина займається оформленням фотозон для святкових та урочистих подій, робить композиції з живих фруктів та квітів.

Що ж до співпраці з Локачинською районною філією Волинського обласного центру зайнятості, то у «Крамничці декору», на роботах тимчасового характеру, працювали 3 особи. Комунікуватимемо з підприємцем та сприятимемо її потребам і у подальшому.

Читайте також: «Я вчилася в усіх: конкурентів, покупців, партнерів»: як локачанка стала власницею «Корчми».

«Колись я мріяла про власний бізнес, а сьогодні я – успішний підприємець. За рік підприємництва моя справа стала справді успішною. Тож вірте у свою вдачу та не бійтеся втілювати у життя власні мрії», – поділилася враженнями пані Ірина.

Читайте також: Локачанин поділився секретами вирощування сортових горіхів.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024