Волинські податківці влаштували 350 рейдів на підприємствах області

15 Грудня 2019, 16:17
Фото ілюстративне 1356
Фото ілюстративне

Впродовж року податківці перевірили три тисячі місць здійснення діяльності.

Про це інформують у секторі комунікації ГУ ДПС у Волинській області.

Бюджетні призначення із доходів місцевих бюджетів Волині, визначені розписом, виконані на 105,5 відсотка. Із загальної суми надходжень місцевих бюджетів, а це 4,2 мільярда гривень протягом січня-листопада 2019 року, понад 2,8 мільярда гривень – сплачений податок на доходи фізичних осіб.

«Розуміючи, що саме ПДФО – основне джерело наповнення бюджету області, фахівці податкової служби працюють у трьох пріоритетних напрямках. Насамперед, ми приділяємо максимум уваги питанням виплати легальної зарплати, повній сплаті ПДФО при розрахунку з громадянами за земельні паї та залучаємо додаткові надходження в сезон заготівлі», – про це учасників наради у Волинській ОДА поінформував в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець наголосив, що саме завдяки заходам з легалізації праці вже досягнуто досить вагомого фінансового ефекту для бюджету. Зокрема, впродовж цього року комісіями та робочими групами на місцях відбулось 350 рейдів, під час яких перевірили майже три тисячі місць здійснення діяльності, виявили 884 неоформлених найманих працівники та 176 фактів здійснення діяльності без реєстрації.

«Завдяки спільним зусиллям фахівців ДПС та органів місцевої влади трудові відносини офіційно оформили з 879 особами, ведення підприємницької діяльності зареєстрували 172 особи. А фінансовим результатом роботи стали додаткові щомісячні надходження до бюджетів податку на доходи фізичних осіб у 779 тисячі гривень, військового збору – 65 тисяч гривень, та 950 тисяч гривень єдиного соціального внеску», – наголосив Сергій Кондратюк.

Читайте також: Що варто знати волинським ФОПам після припинення діяльності

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024