На Волині презентували аграрний реєстр

17 Грудня 2019, 11:16
Фото ілюстративне 1531
Фото ілюстративне

На Волині презентували пілотний проєкт «Державний аграрний реєстр», що реалізовуватиметься за підтримки Світового банку та проєкту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні».

Про це повідомляють у Головному теритріальному управлінні юстиції У Волинській області.

Участь у заході взяли заступниця голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, голова обласної ради Ірина Вахович, радник Міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України Роман Граб, координатор з ІТ діяльності «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами» Володимир Попов, очільники районів та ОТГ області, представники структурних підрозділів, які виконують функції з питань АПК, керівники фермерських господарств та виконавці проєкту.

Участь у заході та обговоренні зазначеного пілотного проєкту взяли і представниці головного управління юстиції в області Вікторія Пирога та Алла Лотвіна.


 

Державний аграрний реєстр — це електронний майданчик, завдяки якому аграрій зможе легко, швидко та зручно отримувати державну підтримку та взаємодіяти з органами державної влади.

Проєкт стартуватиме у січні 2020 року та включатиме інформаційну кампанію, реєстрацію в громадах, оцінку програмного забезпечення і інформаційного менеджменту. Мета Реєстру – зробити взаємодію між державою та сільськогосподарським виробником простою, зручною та прозорою та мінімізувати необхідність безпосередньо контактувати з чиновниками.

Протягом березня-серпня проєкт набуде національного поширення.

Нагадаємо, Волинь стала пілотним регіоном, де впроваджуватимуть Реєстр.

Читайте також: У Луцьку відбудеться ярмарка від волинських виробників

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024