У громаді на Іваничівщині відкрили ЦНАП

21 Січня 2020, 15:56
У новому ЦНАПі працюватиме 5 адміністраторів 1085
У новому ЦНАПі працюватиме 5 адміністраторів

У Павлівській громаді, що в Іваничівському районі, урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), який обслуговуватиме понад вісім тисяч людей.

В урочистостях взяли участь представники влади та делегація з гміни-партнера  Войславіце (Республіка Польща), йдеться на офіційному сайті Павлівської ОТГ.

Голова Павлівської громади Андрій Сапожник  подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, аби сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах. Після чого вручив сертифікати усім учасникам, хто пройшов спеціальну тренінгові програму по підвищенню кваліфікації.

Читайте також: Іваничівщина отримала гроші, щоб завершити будівництво об'єкту ДФРР

Довідково: у новому ЦНАПі працюватимуть 5 адміністраторів, державний реєстратор та спеціаліст з нотаріальних дій та ДРАЦС.  В центральній садибі ЦНАП надаватиме близько 180 видів адміністративних послуг.

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) – це єдине місце/приміщення, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Створення та функціонування ЦНАПів за принципом єдиного вікна регулюється Законом України «Про адміністративні послуги».

ЦНАП знаходиться за адресою: Іваничівський район, село Павлівка, вулиця Незалежності, 27-б.  Центр доступний для людей з інвалідністю. Приміщення обладнане дитячим куточком.

Будівлю для Центру громада ремонтувала за кошти ДФРР. Інфраструктурної субвенції та власні кошти, витративши на це понад 7млн. гривень.Допомогу в розробці сучасного дизайну, будівництві, інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням та меблями громаді надала Програма «U-LEAD з Європою»

ЦНАП в Павлівській ОТГ створено  за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”. «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Читайте також: Як освячували воду, купались та святкували Водохреща у Павлівці. ФОТО









































 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024