На Рівненщині підприємство працевлаштує кілька десятків безробітних

25 Січня 2020, 17:17
1654

Підприємство ТОВ «Дедденс агро», яке займається органічним землеробством, готується прийняти на роботу 28 безробітних, що перебувають на обліку в центрі занятості. 

Про це стало відомо на сторінці Гощанської районної філії Рівненського ОЦЗ у фесйбуці. 

Виробництво, яким займається ДЕДДЕНС АГРО, вимагає залучення більшої кількості працівників. Тому 28 безробітних з Гощанського району розпочали навчання на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Технології вирощування плодово-ягідних культур та безпека проведення робіт», погодженою з їх майбутнім роботодавцем.

На курсах безробітні будуть вивчати основні засади, на яких ґрунтується органічне виробництво. А це відмова від використання мінеральних добив синтетичного походження, стимуляторів росту і генетично модифікованих організмів та продуктів їх життєдіяльності, антибіотиків для профілактики захворювань і гормональних препаратів для стимулювання росту тощо. Також розглядатиметься використання натуральних засобів та методів боротьби з шкідниками і хворобами рослин.



 

Довідково: органічне землеробство – це система виробництва сільськогосподарської продукції, яка забороняє використання синтетичних комбінованих добрив, пестицидів, регуляторів росту та харчових добавок до кормів при відгодівлі тварин. 

Читайте такожЯк волинянам отримати ліцензію на право оптової торгівлі пальним

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024