У Любомлі розповіли, як пасіка може бути прибутковою

08 Лютого 2020, 18:00
Учасники конференції 1234
Учасники конференції

Солодка справа може бути прибутковою.

Це на своєму прикладі довів бджоляр, заступник голови Спілки пасічників Маневицького району Микола Горбач під час конференції, яка відбулася на базі Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості сьогодні. Про це повідомляють на сторінці Волинського центру зайнятості у фейсбуці.

Із вітальним словом до присутніх звернувся директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк: «Наша основна мета і одна з причин, чому ми тут сьогодні зібралися – допомогти вам розвиватися в обраному напрямку, на реальному прикладі показати, що бджільництво – не лише хобі, але й бізнес. Це дійсно благородна справа, яка поступово відновлюється. Справді, ми прагнемо допомогти вам на обраному шляху і спонукати впевнено йти до успіху! Всім бажаю хороших вражень і пам’ятайте: все можливо, головне – зробити перший крок».

Роман Романюк
Роман Романюк

Окрім пасічників-аматорів, для яких бджільництво поки більше хобі, аніж бізнес, на захід завітали й представники влади району, зокрема голови ОТГ: Любомльської – Роман Ющук, Рівненської – Володимир Крижук та заступники голів Вишнівської й Головненської об’єднаних територіальних громад Василь Стрільчук та Віталій Марчук.

Про улюблену справу, яка стала прибутковим бізнесом, гостям заходу розповів заступник голови Спілки пасічників Маневицького району, бджоляр Микола Горбач. Допомагали спікеру ділитися успішними практиками його діти – Антоній, Ілля та Ніка.

Конференція стала платформою обміну інформацією і досвідом між пасічниками Любомльщини.

Читайте також: Аграрний фонд видаватиме кредити під аграрні розписки


1

1

1





1

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024