До міського бюджету надійшло надійшло 22,5 мільйона гривень власних надходжень

Рожищенський бюджет отримав 22,5 мільйона гривень власних надходжень

14 Лютого 2020, 12:21

За 12 місяців 2019 року до міського бюджету Рожища надійшло власних надходжень та прирівняних до них платежів у сумі 22,5 мільйони гривень.

Про це йдеться у звіті міського голови В'ячеслава Поліщука про діяльність виконавчих органів Рожищенської міської ради за період роботи 2019 року.

Зокрема, до загального фонду бюджету – 19 мільйонів гривень, до спеціального фонду бюджету – 3,4 мільйони гривень.

Крім того, надійшло іншої субвенції з районного бюджету по загальному фонду у сумі 14,1 мільйона гривень та субвенції з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок відповідної субвенції по спеціальному фонду міського бюджету у сумі 3,4 мільйона гривень.

Видаткову частину міського бюджету по загальному фонду за 2019 рік виконали на 99,6%, освоїли 30,4 мільйона гривень. Профінансували 16 галузей. Найбільше витратили на дошкільну освіту – 15,1 мільйона гривень. Найменше – на заходи із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха (3 тисячі гривень).

Читайте також: Працівниця Рожищенської амбулаторії потребує допомоги на лікування

Волинські працедавці сплатили майже 350 мільйонів гривень єдиного внеску