У Шацькій ОТГ в телефонному режимі обговорять ставки місцевих податків

08 Квітня 2020, 12:00
У Шацькій ОТГ в телефонному режимі обговорять ставки місцевих податків 635
У Шацькій ОТГ в телефонному режимі обговорять ставки місцевих податків

У Шацькій ОТГ 14 квітня відбудуться обговорення ставок місцевих податків, але – в телефонному режимі.

Про це йдеться на сайті органу місцевого самоврядування.

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»  та з метою отримання пропозицій та зауважень до розроблених виконавчим комітетом селищної ради регуляторних актів, Шацька селищна рада проведе громадські обговорення проєктів регуляторних актів – рішень селищної ради про встановлення місцевих податків  на 2021 рік.

У зв’язку з поширенням випадків короно вірусної хвороби COVID-19 в Україні запроваджено режим надзвичайної ситуації до 24 квітня поточного року, що передбачає заборону проведення усіх масових заходів з кількістю учасників понад 10 осіб.

Враховуючи це, громадські обговорення відбудуться  14 квітня шляхом телефонного опитування суб’єктів господарювання, які виявлять бажання брати участь в даних обговореннях.

Для цього необхідно на електронну адресу Шацької селищної ради [email protected] подати свої пропозиції та зазначити контактний номер телефону. 

З проєктами рішень селищної ради (регуляторними актами) та аналізами регуляторного впливу проєктів регуляторних актів можна ознайомитись у Шацькій селищній раді та на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі «Оприлюднення».

 Для отримання додаткової інформації телефонувати за номером:  2-04-07, 0679923425.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024