На Волині фіксують ріст сплати податку на прибуток

14 Квітня 2020, 11:49
1069

Господарюючі суб’єкти Волині у січні-березні 2020 року сплатили до Зведеного бюджету 246,7 мільйона гривень податку на прибуток.

Сума сплаченого податку на прибуток на 28,5 відсотка перевищує минулорічні надходження за аналогічний період. Про це інформує сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

 «Такий ріст сплати податку на прибуток в умовах сповільнення економічних процесів свідчить про налагоджений ефективний діалог ДПС з представниками бізнесу, які розуміють наскільки важливим є бюджетна стабільність. Водночас податкова служба активно протидіє спробам певного кола бізнесменів декларувати фіктивний збитковий результат діяльності.  Наші заходи – це, насамперед, якісне опрацювання наявного інформаційно-аналітичного ресурсу. Це означає, що податковий супровід платників податків виключає будь-який тиск», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.   

Посадовець підкреслив, що вдосконалення електронних сервісів та сучасні інформаційні технології, які ДПС активно впроваджує в процес обслуговування платників податків, дозволяють фахівцям податкової служби досить швидко та якісно опрацювати подану звітність, а представниками підприємництва – мінімізувати контакти з працівниками податкової служби.

Довідково: протягом першого кварталу 2020 року до обласного бюджету від великих платників, які перебувають на обліку в Луцькому відділі податкового супроводження підприємств Львівського управління Офісу великих платників податків ДПС, надійшло 4,7 мільйона гривень податку на прибуток.

 

Читайте також:

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024