У Гощанській РДА напрацювали шляхи залучення фінансів для наповнення бюджету

14 Червня 2020, 18:00
827

Голова РДА Василь Романюк провів нараду з окремими сільськими головами з питань невиконання бюджету за підсумками п’яти місяців поточного року.

Про це йдеться на сторінці Гощанської РДА у фейсбуці.

Участь у нараді взяли заступниця голови РДА Олеся Ткачук, начальниця фінансового управління РДА Людмила Назарчук, окремі сільські голови.

Основними джерелами наповнення дохідної частини місцевих бюджетів є плата за землю та акцизний податок із реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів.

У зв’язку з карантинними обмеженнями та відтермінуванням орендних платежів у Липківській, Курозванівській, Воскодавській, Криничківській, Малинівській та Садівській сільських радах за підсумками п’яти місяців 2020 року не виконано дохідну частину сільських бюджетів.

Обговоривши причини спаду надходжень в частині плати за землю, податку з підакцизних товарів та орендної плати з фізичних осіб, учасники наради напрацювали всі можливі шляхи залучення фінансових ресурсів до наповнення дохідної частини бюджету, аби за підсумками І півріччя 2020 року районний бюджет було виконано.

Читайте також: На Волині та Рівненщині – по чотири райони: Кабмін наново поділив Україну

На Гощанщині підрахували кошти, виділені на ремонт доріг та вуличне освітлення


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024