Рівненську електростанцію з її містом-супутником поєднає нова дорога

03 Серпня 2020, 14:10
1239

Відокремлений підрозділ «Рівненська атомна електростанція» державного підприємства «Енергоатом» починає реалізацію другого етапу проєкту «Реконструкції дороги Станційна ВП РАЕС і міста Вараш». 

У четвер, 30 липня, уклали договір з фірмою, яка виконуватиме будівельні роботи. Про це йдеться у тендерній документації на платформі публічних закупівель Рrozorro.

Другий етап проєкту передбачає реконструкція дороги «Станційна», що зв’язує РАЕС з її містом-супутником. Вздовж усього напряму замінять асфальтне покриття та розширять шлях. 

Для цього виділили понад 30 мільйонів інвестиційних коштів. Участь у тендері взяли сім учасників. Переможцем визначили Товариство з обмеженою відповідальністю «Кортакоз», яке погодилось виконати роботи за 25 мільйонів гривень. Таким чином у ході проведення тендеру, суму на ремонт автодороги вдалось знизити на 5 мільйонів гривень. 

До слова, минулого року в рамках цього ж проєкту вдалось провести реконструкцію велосипедної та пішохідної доріжок, які зв’язують місто й електростанцію. Тоді тендер на проведення робіт виграло ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Читайте також: Водії, які не пропускатимуть «швидку» можуть отримати підвищені штрафи

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024