У Рожищі підприємці підкидають сміття в контейнери на прибудинкових територіях, – міська рада

06 Серпня 2020, 17:34
1063

У Рожищі власникам підприємств, установ, організацій та усім суб'єктам господарювання нагадують про необхідність складання договору на вивезення сміття.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

На сайті зауважують що договір на вивезення відходів має бути укладений з комунальним підприємством «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» (телефони: 2 -39- 37, 050 131 42 14). 

«Неодноразово було виявлено, що окремими магазинами, кафе та іншими торговими об'єктами відбувалось «підкидання» сміття в загальні контейнери на прибудинкових територіях, що спричиняє переповнення контейнерів та засмічення вказаних територій. Також такими недобросовісними суб'єктами господарювання не здійснюється оплата за вивіз великогабаритного сміття (коробок, ящиків і т.п.), а все лягає на плечі жителів багатоквартирних будинків», – йдеться у повідомленні.

Зважаючи на це, найближчим часом старша муніципальна інспекторка відділу Муніципальна поліція Мар’яна Демчук розпочне заходи щодо встановлення наявності у суб'єктів господарювання договорів на вивезення побутових відходів та власних контейнерів на території магазинів.

Коментарі
07 Серпня 2020, 01:04
То в чому проблема,зафіксували факт,викидання сміття,оштрафуйте на суму річного договору на вивіз ,Тай усі проблеми будуть вирішені!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024