У центрі Рожища з'явилась стоянка для велосипедів за майже 18 тисяч гривень

21 Серпня 2020, 13:34
1085

Працівники комунального підприємства «Дільниця благоустрою» встановили пристосування для паркування велосипедів на площі Богдана Хмельницького, поблизу супермаркету «Еко-Маркет» у Рожищі.

Про це повідомили на сайті міської ради.  

Ціна велостоянки становить – 17 799 гривень. На замовлення Рожищенської міської ради місця для паркування екотранспорту виготовили на підприємстві «Дельта».

«У планах міської ради є проведення благоустрою в сквері біля Богдана Хмельницького. Але спершу, ніж приступити до цієї справи, треба налагодити питання розташування велосипедів. Оскільки місць для паркування велосипедів там немає, то люди прив’язували свої двоколісні до огорожі. Як наслідок – витоптані газони. Тому вирішили, перш за все, встановити велостоянки, які, сподіваємося, будуть зручними для різних велосипедів. Якщо буде потреба, то встановимо додаткові. А сьогодні закликаю рожищан не прив’язувати велосипеди до огорожі та не ходити по газонах. Адже плануємо засіяти траву в сквері, аби він мав гарний, доглянутий вигляд», – каже міський голова Вячеслав Поліщук.

Як зауважує посадовець, робота у цьому напрямку триватиме і надалі, зважуючи на зацікавленість та попит.

«Побачимо, чи ці велостоянки зручні, хочемо почути відгуки людей, їх побажання й плануємо надалі працювати в цьому напрямку. Маємо на меті встановлювати велосипедні стоянки біля соціальних об’єктів. А також просимо підприємців долучатися до доброї справи та облаштовувати місця для велосипедів біля своїх торгових точок», – додає міський голова.

Читайте також: Реконструкція освітлення на центральній вулиці Рожища обійдеться у понад 300 тисяч гривень








Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024