Луцьку білизну Jasmine продають у трьох країнах світу

08 Вересня 2020, 12:22
2122

Український бренд корсетної білизни Jasmine, виробничі потужності якого знаходяться у Луцьку, виходить на закордонний ринок. 

Про те, в яких країнах вже представлений бренд, розповіла генеральна директорка Jasmine Олена Очеретна, пише RAU

Наразі бренд представлений у Саудівській Аравії, Казахстані та Білорусі. У Саудівській Аравії працюють два магазини Jаsmine: в ТЦ Al Salaam Mall (м. Джедда) і ТЦ Dana Mall, (м. Янбу). У Казахстані відкриті два магазини в ТРЦ MEGA Alma-Ata (м. Алмати) і в ТРЦ MEGA Silk Way (м. Нур-Султан). Також партнер рітейлера в Казахстані активний в каналі В2В. У Республіці Білорусь у 2020 році почали роботу з перспективним партнером, відкривши один магазин в ТЦ MAGNIT (м. Мінськ).

«На жаль, поки обставини, пов’язані з епідемією коронавірусу і політичною ситуацією в республіці, не дозволили цьому партнеру активно розвиватися. Однак в компанії вірять в перспективи партнера і величезний потенціал розвитку в Білорусі», – каже Олена Очеретна.

Запорукою успішного просування за кордоном гендиректорка вважає масштабну рекламну кампанію, орієнтацію продукту на потреби ринку, глибоке вивчення особливостей роботи в регіоні.

Компанія зараз на етапі розширення частки на внутрішньому ринку України та відкриття 70+ магазинів. Наступний етапом розвитку бренду є його вихід на зовнішній ринок. Коли почнеться активне освоєння зовнішніх ринків, виробництво можуть масштабувати в межах наявної ділянки в 1,2 гектара в центрі Луцька, де зараз розташовано 3500 квадратних метрів виробничих площ.

Читайте також: Лучан запрошують на свято осені в ТРЦ ПортCity

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024