Волинські аграрії похвалилися врожаєм яблук. ВІДЕО

19 Жовтня 2020, 14:11
Скріншот із відео 2024
Скріншот із відео

У селі Ратнів на п’яти гектарах землі сільськогосподарського підприємства «Рать» плодоносять сотні яблунь. Сюди за яблуками їдуть зі всієї країни.

Нині – останні дні збору урожаю. Тож люди поспішають зібрати фрукти, поки не пішли дощі. Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

У саду росте 15 сортів яблук. Тож всі охочі купити яблука можуть знайти фрукт на будь-який смак. Цьогоріч, розповідають садівники, посадили ще три. Кажуть, невелика кількість опадів навесні і низькі температури впливали на розвиток зав’язі. Втім, на заваді хорошому врожаю це не стало.

Щодо хімічних обробок люди можуть не турбуватись, зауважують очільники підприємства. До вирощування яблук тут підходять відповідально. До речі, саду вже 10 років.

«Наші дерева ми обробляємо з весни, коли ще немає бруньки. Ми просто обробляємо саме дерево від хвороб. Ось і все. Наші яблука більше не бачать ніяких засобів захисту. Цей садок не розглядався, як бізнес-план, а більше для душі. І щоб мати свою якісну продукцію. Коли у нас є великий врожай, відповідно, краще його продавати, бо ми не з’їмо стільки яблук», – каже керівник СГПП «Рать» Олександр Шумський.

Як проходить сезон збору яблук, дивіться у відео.

Читайте також: 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024