Як продавати на Amazon і заробляти у п’ять разів більше, ніж в Україні

28 Жовтня 2020, 16:11
939

28 жовтня опублікували другу частину безкоштовного освітнього онлайн-курсу Укрпошти та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» про старт продажів на Amazon.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Укрпошта».

Amazon – найбільш популярний сайт електронної комерції у світі з 200 млн унікальних відвідувачів щомісяця. Така аудиторія покупців дозволяє 46% магазинам заробляти до $5 тисяч на місяць. А 67% продавців починають заробляти вже у перший рік. Найбільш популярними категоріями є електроніка, одяг та взуття, прикраси, товари для дому та кухні. Причому на майданчику ці категорії можуть продаватись у п’ять разів дорожче, ніж в Україні.  

«Amazon дуже перспективний майданчик для українських підприємців. Якщо ETSY здебільшого для хендмейд виробників, які тільки починають, то Amazon підходить як для того, щоб розпочати власну справу, так і для того, щоб масштабувати бізнес. За результатами опутування наших клієнтів більше 30% з них роблять понад 100 відправлень на місяць. Це при тому, що майже 75% продавців це організації з кількістю працівників до 10 осіб, часто 1-2 людини.

Тобто продавати онлайн за кордон дійсно легко, для виробників є багато можливостей. А наш освітній курс і практичні поради успішних підприємців дозволять робити це максимально ефективно», – зазначила Юлія Павленко, директорка Департаменту міжнародних операцій АТ «Укрпошта».

«Успішний бізнес повинен знаходити нові майданчики для експорту, або ж використовувати максимально переваги вже наявних сайтів електронної комерції. І Amazon – це величезна можливість», – говорить Душан Кулка, керівник напрямку з просування експорту Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

У відео розповідається про саму платформу та моделі організації продажів, як обрати правильну нішу, зареєструвати магазин, як вивести гроші та багато інших секретів успішного онлайн-експорту.

Експертом курсу став Ігор Герасимов, який вже понад 5 років допомагає українцям запускати бізнес на платформі Amazon. Наразі загальний обсяг продажів на всіх Amazon-акаунтах під управлінням агенції Ігоря становить $25 млн на рік.

Весь курс доступний на YouTube каналі Укрпошти. Також на Facebook сторінці E-Export school від Укрпошти можна знайти короткі довідники до кожного відео, що допоможуть закріпити отримані знання.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024