Звільнився директор «Нововолинськтеплокомуненерго»

08 Листопада 2020, 13:03
1005

Анатолій Гаврилюк, директор комунального підприємства “Нововолинськтеплокомуненерго”, написав заяву на звільнення, пропрацювавши 37 років.

Про це повідомили на сайті міської ради.

Міський голова вручив Анатолію Гаврилюку подяку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, самовідданість у роботі, особистий внесок у розвиток комунального господарства в Нововолинську.

«Щиро дякую, Анатолію Миколайовичу, за вашу працю, громадську роботу і за людяність, – сказав Віктор Борисович. – Сподіваюся, що колектив, продовжить добру справу, а ваш досвід стане у пригоді працівникам».

Анатолій Гаврилюк зазначив, що прийняв рішення піти із посади, передавши естафету молодій, перспективній людині – Олександру Мотиці, котрий вже зарекомендував себе як сумлінний, грамотний та відповідальний працівник.

«Ми разом із колегами пройшли великий шлях, тож бажаю, щоб підприємство і надалі розвивалося», – сказав Анатолій Миколайович.

Працівники «Нововолинськтеплокомуненерго» також подякували Анатолію Гаврилюку за віддані сили, витрачений час та чесні старання.

«З великим теплом та вдячністю будемо згадувати вас, як відмінного керівника», – звернулися працівники колективу до Анатолія Миколайовича.



 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024