Волиняни сплатили 3,8 мільярда гривень єдиного внеску на соціальні витрати держави

16 Листопада 2020, 09:33
1276

За підсумками десяти місяців цього року на Волині сплатили 3,8 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.  

Сума перерахованого страхувальниками області єдиного внеску на 189 мільйонів гривень перевищує аналогічні показники минулого року. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області.

«Ріст надходжень єдиного внеску на тлі коронакризи безумовно вказує на належний рівень податкової дисципліни волинського бізнесу. Варто особливо відзначити, що така відповідальна позиція представників підприємництва – це гарантії кожному працівнику на випадок втрати працездатності чи звільнення. А це означає, що у період світової пандемії кожен легальний працівник може розраховувати на допомогу держави у разі хвороби чи скорочення штату», – наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.  

Очільниця волинських податківців підкреслила, що лише взаємна  відповідальність платників податків та держави – в основі бюджетної стабільності країни та кожної громади.

«Що стосується соціальних виплат, як і фінансування заходів соціального характеру, то нинішній вкрай складний період вимагає від кожного працедавця не лише максимальних зусиль для збереження робочих місць, а й виняткового розуміння власної ролі у фінансовому забезпеченні спроможності держави виконувати свої завдання та функції», – підсумувала Світлана Савчук.

Читайте також: У місцевих бюджетах Волині – майже 372 мільйони гривень плати за землю

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024